Greşeala pe care sigur şi tu o faci când prepari usturoiul
Usturoiul nepreparat corespunzător îşi pierde proprietăţile. Dacă urmează să găteşti cu usturoi, e bine să eviţi anumite greşeli.
Nu puneți usturoiul în tigaia încinsă sau să fiarbă deoarece căldura neutralizează beneficiile care oferă sănătate din alicină.
Pentru a păstra o parte din proprietățile de vindecare ale alicinei, mulți oameni de știință sugerează tocarea sau tăierea în cuburi a usturoiului apoi lăsarea acestuia timp de 10 minute pentru ca enzima să lucreze înainte ca alicina să fie neutralizată de căldură.
Data viitoare când gătiți, asigurați-va că primul lucru pe care îl faceți este să mărunțiți usturoiul apoi să îl lăsați așa până când aveți și restul ingredientelor gata.
Sursa: realitatea.net
Accident înfiorător la Rezina: O fetiță de 5 ani a căzut cu mandibula într-un gard ascuțit de la biserică. Pentru a fi salvată, a fost transportată cu tot cu bucata de rangă metalică la spital
Biletele pentru călătoriile cu trenul până la Iași, mai scumpe cu circa 20% începând cu data de 10 mai
Slusari: „Trompetele” lui Șor, Plahotniuc și Platon, noi MINCIUNI despre „gazul ieftin” de la „Gazprom”. Cifrele REALE ce denotă că rușii au vândut gazul, fără intermediari, la un preț mai MARE decât cel procurat de „Energocom”