GREŞEALA pe care o fac toate gospodinele când fierb fasole
Amanda Rose, psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale.
Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor.
Iată cum trebuie preparată fasolea:
- Combinaţi apa clocotită cu apa filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.
- Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apa, completaţi din nou până sunt acoperite complet.
Sursa: bzt.ro
O nouă schemă de escrocherie în R. Moldova: Ministerul Finanțelor NU trimite şi nici nu intenționează să expedieze scrisori cetățenilor pentru a le cere să achite impozitul pe venit
Autoritățile au SIMPLIFICAT la maximum procedura de înmatriculare a vehiculelor pentru a reduce vizitele la ghișee: Suntem foarte aproape să lansam vânzarea mașinilor complet on-line și cu livrarea acasă a documentelor și plăcuțelor de înmatriculare
Showurile susţinătorilor lui Şor şi alarmele false cu bombă au scos oamenii de pe Aeroportul Internațional Chișinău: Precizările Poliției de Frontieră