09:25:52 24.05.2018
 
Stiri

Cum recunoști un PARTENERUL care nu te va părăsi

Știri 14.09.2017 20:02 Vizualizări601 Autor: Ziarul National
Cum recunoști un PARTENERUL care nu te va părăsi sursa: eva.ro

Atunci când vine vorba de alegerea unui partener, multe persoane omit anumite tendințe sau caracteristici care ar putea să le ajute să recunoască un bărbat care le va părăsi.

În primul rând, multe persoane uită să întrebe anumite întrebări legate de istoricul relațiilor potențialului partener. În al doilea rând, ignoră anumite trăsături de caracter ale partenerului. Însă iată cum poți să recunoști un bărbat care nu te va părăsi!

Alege o persoană cu modele de viață solide

Dacă alegi ca partener o persoană care provine dintr-o familie dezbinată, nu este nicio rușine. Însă s-ar putea să vrei să afli cum a reușit să treacă peste traumele suferite. Unele persoane au învățat că cea mai bună modalitate de a rezolva problemele este de a renunța. Să sperăm că partenerul a învățat din greșelile părinților și că este capabil să facă altfel în propria viață.

Alege pe cineva care poate gestiona stresul

Persoanele care pot gestiona stresul în mod corespunzător se vor pricepe mai bine să-ți fie alături atunci când treci prin situații dificile. Acești indivizi înțeleg conceptul de loialitate, muncă în echipă și dedicare. Persoanele anxioase pot fi speriate mult mai ușor, din cauza tendinței de a percepe o situație stresantă ca fiind mult mai rea decât este în realitate.

Alege o persoană empatică

O persoană care îți înțelege durerea și vrea să te ajute nu este aceeași persoană care te va părăsi atunci când ai probleme. Alege o persoană bună și generoasă, căreia nu îi este frică să-și deschidă inima.

Alege o persoană care comunică bine

Este mai bine să fii cu o persoană care spune tot ce are pe suflet decât cu o persoană care este pasiv-agresivă. Una dintre cele mai înfricoșătoare situații în care poți fi este cea în care nu știi ce gândește partenerul tău. Oamenii care nu spun exact ce au în minte s-ar putea să provoace situații furtunoase și să plece din viața ta pe nepusă masă.

Alege o persoană care are valori și interese similare

S-ar putea să ți se pară că este un lucru superficial, însă persoana care nu este interesată de lucrurile care ție îți plac atât de mult s-ar putea să se plictisească în cele din urmă. În schimb, s-ar putea să caute pe cineva cu care are mai multe în comun. Dacă îți place să cânți, alege pe cineva căruia să îi place muzica. Dacă îți plac sporturile extreme de iarnă, alege pe cineva căruia să îi placă iarna.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md