02:00:44 08.12.2023
Stiri

VIDEO // Liderul de la Kremlin, SABOTAT din interior. Partizanii ruși anti-Putin au distrus un depozit de uniforme militare la Rostov. „Nu ne vom opri aici”

Actualitate 03.10.2023 11:39 Vizualizări627 Autor: Ziarul National
VIDEO // Liderul de la Kremlin, SABOTAT din interior. Partizanii ruși anti-Putin au distrus un depozit de uniforme militare la Rostov. „Nu ne vom opri aici”


Mișcarea de partizani ruși „Skrepach” și-a revendicat responsabilitatea pentru incendierea unui depozit care conținea uniforme militare pentru Forțele Armate Ruse din Rostov.

Ieri, 2 octombrie, la Rostov-pe-Don, în jurul orei 20:40, pe malul stâng în zona centrului comercial Megamag de pe strada „Șosseinaia”, partizanii au incendiat un depozit în care erau depozitate uniformele militare pentru armata lui Putin.

Membrii „Skrepach” și-a asumat responsabilitatea pentru atac. În același timp, aceștia au mai raportat că nu intenționează să se oprească aici.

Localnicii au simțit miros de cauciuc ars în aer, ceea ce înseamnă că este posibil ca, pe lângă uniforme, să fi fost arși și bocanci militari, transmite ziare.com.

Presa locală scrie că pompierii au ajuns rapid la fața locului. Deja în jurul orei 22:20, Ministerul Situațiilor de Urgență a raportat că incendiul a fost stins.

Suprafața incendiului a fost de 500 mp.

Merită să ne amintim că săptămâna trecută dronele de atac ucrainene au lovit o fabrică din regiunea Smolensk care produce rachete X-59. Mai mult, Federația Rusă raportează zilnic atacuri cu drone.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md