22:09:20 24.06.2024
Stiri

VIDEO // Imagini ȘOCANTE din Zaporojie, Ucraina. Un Bloc de locuințe lovit din senin de o RACHETĂ rusească în mijlocul zilei. Zelenski: „O țară TERORISTĂ încearcă să ne distrugă orașele, statul, oamenii”

Actualitate 22.03.2023 14:59 Vizualizări1137 Autor: Ziarul National
VIDEO // Imagini ȘOCANTE din Zaporojie, Ucraina. Un Bloc de locuințe lovit din senin de o RACHETĂ rusească în mijlocul zilei. Zelenski: „O țară TERORISTĂ încearcă să ne distrugă orașele, statul, oamenii”


Rusia a lansat un nou atac genocidar cu rachete în mijlocul zilei de miercuri, 22 martie.

Un film postat pe contul de Twitter de președintele ucrainean Volodimir Zelenski arată cum o rachetă rusească lovește un bloc de locuințe din orașul Zaporojie.

„Zaporojie. Chiar acum o rachetă rusească a lovit un bloc cu multe etaje. Rusia bombardează orașul cu o cruzime animalică. E vorba de lovirea cartierelor rezidențiale în care locuiesc oameni obișnuiți și copii. O țară teroristă încearcă să ne distrugă orașele, statul, oamenii. Asemenea cazuri nu trebuie să devină „doar o zi obișnuită” în Ucraina, sau oriunde în Europa sau în lume. Avem nevoie de mai multă unitate și determinare din partea tuturor țărilor lumii, pentru a învinge rapid teroarea rusă”, a scris Zelenski într-o postare pe Facebook.


Informațiile existente în acest moment indică faptul că două rachete rusești au lovit blocuri de locuințe din Zaporojie, provocând pagube însemnate, conform imaginile. Echipele de intervenție n-au făcut publice până acum detalii privind numărul victimelor umane.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Imagini cumplite într-un oraș din Ucraina. Bloc de locuințe lovit din senin de o rachetă rusească în mijlocul zilei VIDEO

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md