17:53:39 21.02.2024
Stiri

VIDEO // Imagini INCREDIBILE cu acțiunea „kamikaze” a unor militari ruși ce încearcă să scape de un tanc ucrainean ce trage în plin asupra lor

Actualitate 25.10.2022 08:30 Vizualizări1667 Autor: Ziarul National
VIDEO // Imagini INCREDIBILE cu acțiunea „kamikaze” a unor militari ruși ce încearcă să scape de un tanc ucrainean ce trage în plin asupra lor


O înregistrare video absolut nebunească filmată de tanchiștii ucraineni a surprins luptele intense pe care le duc în unele sectoare ale frontului, arătând de asemenea soluția de ultim resort la care au apelat șoferii unor camioane rusești pentru a nu fi uciși.

După ce arată mai multe lovituri ale tanchiștilor ucraineni, înregistrarea surprinde începând de la secunda 0:29 cum un camion rusesc vine în viteză pe drum în direcția tancului ucrainean care dă înapoi pentru a avea mai mult timp să tragă cu mitraliera antiaeriană DshK de la bordul său.

Vehiculul de luptă al militarilor ucraineni nu reușește însă să dea o lovitură decisivă și camionul rusesc reușește să scape miraculos trecând în trombă pe lângă tancul ucrainenilor. Nu este clar de ce tanchiștii ucraineni nu au deschis focul cu tunul principal al vehiculului lor.

Imediat după aceea un al doilea camion rusesc se îndreaptă spre tancul ucrainean care are probleme cu mitraliera sa antiaeriană, aceasta blocându-se după ce este lovită de focuri ale armelor cu calibru mic folosite de ruși.

Infanteriștii ucraineni aflați pe marginea drumului încep apoi la rândul lor să tragă asupra camionului rusesc care tractează un tun, în timp ce un alt vehicul al rușilor, un blindat MTLB, vine din urmă și oferă foc de susținere pentru camioane.

Tancul ucrainean începe să dea înapoi pentru a putea trage din nou asupra camioanelor rusești care s-au oprit pe marginea drumului în timp ce soldații Kievului se poziționează într-un șanț de pe marginea acestuia.


La secunda 1:09 se poate observa cum tanchistul ucrainean este salvat de mitraliera sa DshK care încasează în plin un glonț tras de soldații ruși.

Deși nu este clar unde a fost filmată înregistrarea video, ea amintește în parte de o altă filmare apărută mai devreme în cursul lunii octombrie ce a surprins curajul nebunesc al militarilor ucraineni care au spart pozițiile statice construite de ruși în partea de est a frontului din regiunea Harkov.

Înregistrarea de față arată însă că, în pofida numeroaselor probleme cu moralul, și soldații Moscovei dau dovadă ocazional de curaj uimitor.

Dacă noua înregistrare video a fost filmată într-adevăr tot în regiunea Herson acest lucru ar putea fi explicat prin faptul că armata rusă și-a transferat aici ultimele unități de elită pentru a încerca să apere calea de acces către Crimeea.

Chiar dacă de-a lungul lunilor numeroase înregistrări video apărute pe rețelele de socializare au surprins inclusiv luptele filmate de soldații din linia întâi, noua filmare pare să fi surprins o confruntare de o intensitate fără precedent comparativ cu ceea ce a fost văzut până acum.

Sursa: Hotnews.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md