07:14:27 23.03.2019
 
Stiri

VIDEO // CMC, fără nicio decizie de patru luni deja: Încă o ședință în AER

Social 15.06.2018 14:20 Vizualizări913 Autor: Ziarul National
VIDEO // CMC, fără nicio decizie de patru luni deja: Încă o ședință în AER

Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) nu a avut loc nici astăzi, când urma să fie reluată cea de ieri, suspendată din lipsă de cvorum, după ce socialiștii au plecat.

Astăzi, socialiștii au venit, dar au provocat din nou scandal.

La începutul ședinței, liderul fracțiunii socialiste din CMC, Ion Ceban, a propus să fie introduse în ordinea de zi trei proiecte, unul dintre care se referea la trecerea tuturor terenurilor publice din Chișinău din proprietate privată în cea a administrației publice locale.

Ceilalți consilieri le-au reproșat socialiștilor că proiectele nu au fost supuse dezbaterilor publice, deși ar urma să afecteze numeroși agenți economici care ar putea solicita ulterior despăgubiri de la administrația capitalei.

Ceban a cerut pauză, dar la ora stabilită socialiștii nu au revenit în sală, unde îi așteptau ceilalți consilieri. Sătui să mai aștepte, și aceștia au plecat, dar, surpriză, au apărut socialiștii. Chiar și așa, ședința nu putea continua din lipsă de cvorum.

Deși președintele de ședință, Adrian Culai, a oferit o pauză până la ora 14.00, acesta a apărut singur și a anunțat că ședința a fost amânată din nou pentru luni, 18 iunie, la ora 10.00.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Pristanda 15.06.2018 15:20

Eeei ? Cum devine problema cu gropile din asfaltul Chisinaului ?Dar cu celelalte chițibușuri ? Nu e clar ca PD baga ștanga ? Ei, las ca pana mai vine primarele de la validarea cu cantece si scancete putei striga vesel JOS CHIRTOACA ! JOS PNL ! EI SUNT DE JINĂ !! HUO!

Fadei 15.06.2018 19:19

Știrea conține date care ar putea induce in eroare cititorul. Socialiștii au solicitat ca terenurile proprietate a mun. Chisinau, sa treacă din domeniul privat in domeniul public.

Pristanda 16.06.2018 17:24

Domeniul privat sa devina ...domeniu public ? Esti clar de tot un comunist convins !! PROPRIETARUL IL DETINE LEGAL ? EXISTA MOTIVE TEMEINICE PENTRU EXPROPRIERE DIN VINA PROPRIETARULUI ? S=a redecretat cumva in R.MOLOTOVA naționalizarea proprietatilor ? Tot adeptul proprietatii comuniste esti !! Da , si in capitalism exista forma de de care vorbesti, total pe langa subiect însă ! Prin despagubire la justa valoare si la pretul pietii , cu acceptul proprietarului ! In CONSTITUTIA VOASTRA NU SCRIE AȘA CEVA ? Proprietatea privata este sfanta si nimeni nu are dreptul sa si-o însușească ilegal

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2019 09:51 Nicolae Negru Alegerile s-au încheiat, dar campania...

18.03.2019 09:17 Nicolae Negru După politica turtei dulci, vine poli...

15.03.2019 09:23 Nicolae Negru Când „principialitatea” politicienilo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce coaliție de guvernare credeți că va fi formată în R. Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md