17:54:18 27.01.2020
 
Stiri

VIDEO // Andrei Năstase comentează acuzațiile potrivit cărora s-ar fi „ALIAT” cu Dodon și Usatîi, dar și expresia „batista pe țambal” în privința integrării europene

Partide/Comunicate 30.05.2018 11:20 Vizualizări1445 Autor: Ziarul National


Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr” (PDA), Andrei Năstase, care a acces în turul II al alegerilor pentru Primăria Chișinău, a oferit explicații, în cadrul dezbaterilor televizate de la Pro TV, despre faptul că acum doi ani s-ar fi aliat cu Igor Dodon și Renato Usatîi și i-a asigurat pe aceștia că e necesar de pus „batista pe țambal” în ceea ce privește integrarea europeană a R. Moldova.

„Dle Năstase, ați fost acuzat că v-ați aliat cu stânga. Când ați fost sincer? Atunci sau acum, când pledați pentru integrare europeană”, a întrebat jurnalista Lorena Bogza.

„Esența mea națională și europeană nu o schimbă nimeni. M-am referit în acea fază, pe care dvs. ați dat-o selectiv, pentru că a urmat întrebarea: ce facem cu Acordul de asociere? Am răspuns sacadat – implementăm”, a explicat candidatul la funcția de primar general.

Acesta s-a referit și la expresia „batista pe țambal”. „Cât privește batista pe țambal, vin dintr-o familie de mari muzicieni ai acestui pământ. Și unul dintre ei e artist al poporului și țambalist. Când mergeam la el acasă, se spunea: pune batista pe țambal, adică nu prea face gălăgie, nu prea umbla cu retorici din astea… Și când am spus de vector, am spus de vectorul geopolitic… Mai puțină retorică din partea celor de pe stânga – Dodon, Usatîi și alții cu privire la vectorul estic și mai puțină retorică din partea celor din dreapta, mă refer la Plahotniuc și toți aliații lor, care sub flamura europeană ne furau împreună zi și noapte. Iată care a fost mesajul meu - mai puțină retorică și mai multe fapte”, a mai adăugat Năstase.

Pe post a fost dată și declarația care i-a adus multe critici lui Năstase. „Am primit niște asigurări, sper că sincere, din partea dreaptă a mea (Dodon și Usatîi n.r.). Domnule, se pune batista pe țambal, cum se spune, la vectorul geopolitic pentru o perioadă de timp, un an… Igor Dodon a vorbit de 1,5 ani. (Putem vorbi și de doi ani – spunea Renato Usatîi n.r.)”, spunea atunci Andrei Năstase.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Dorin 30.05.2018 12:09

Sa nu ne povesteasca ca nu-i nici un adevar in cuvintele lui. Nastase continua planul politic pe care la creat atunci impreuna cu Usatii si Dodon. Sa fi fost asa cum spune el, nu era sa-l sustina pe Usatii la JurnalTV, ori de cate ori avea acela nevoie.

Adrian 30.05.2018 12:47

Și totuși Năstase nu a răspun la întrebarea de ce s-a aliat cu Dodon și Usatîi, iar pe unioniști i-a alungat din piață, ca mai apoi, apropiați ai săi să ne numească ”rîsuri” și acum noi să-l votăm?

Dragos 30.05.2018 13:05

Yo Vlad Tzepuitorul care I-a tepuit pe toti, Yo Cocainatorul, traficantul, criminalul, spargatorul de banci cu ranga, Yo capetenia bandei de criminali, killer, sportivi-asasini, Yo nepot de turnator, Yo va ordon: Vomati pe Ivanuska-Duracioc, ca-i Muza pentru idiotul si care, conform planului BarbaRossia, va rade cu sapa tot ce e romanesc. Denumiri de strazi, licee, biblioteci, monumente, inclusiv Aleea Clasicilor. Niciun fel de Goga, Iorga, Mircea etc! Astfel, revenim la ale noastre: Sibirskaia, Ohotskaia, Stalinskaia etc. Poate Cirkorov, poate si Baskov, dar poate si Plakhatniukov. Vomati pi Sioban, ca are oi Ciumat-Roscate multe, bete, drogate, balamute!

Petru 30.05.2018 13:54

Năstase e noul IUDA-Rosca, noul trădător al politicii moldovenești, un nou proiect secret a kremlinului în țară

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.01.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Falimentul politicii...

24.01.2020 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cauza adevărată a de...

20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md