20:01:28 24.09.2023
Stiri

FOTO // Asociația pentru Suținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a premiat CAMPIONII europeni la Para Judo, dar și antrenorii lor. A.S.I.C.S. a devenit partener general al Comitetului Paralimpic al R. Moldova

Actualitate 18.08.2023 14:10 Vizualizări1963 Autor: Ziarul National
FOTO // Asociația pentru Suținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a premiat CAMPIONII europeni la Para Judo, dar și antrenorii lor. A.S.I.C.S. a devenit partener general al Comitetului Paralimpic al R. Moldova


Asociația pentru Suținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) își continuă parcursul de neclintit în susținerea performanței sportive, dar și a celor care sunt marile speranțe ale sportului național! Oleg Crețul și Ion Basoc și-au adjudecat medaliile de aur la Campionatul European de Para Judo, care s-a desfășurat în Țările de Jos.

Imnul R. Moldova a răsunat de două ori la această competiție prestigioasă, iar Asociația pentru Suținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului nu a întârziat să le mulțumească și să-i încurajeze pe cei doi sportivi, care ne fac mândri că suntem conaționalii lor. Ambii campioni au primit câte 30 000 de lei pentru aceste performanțe notorii, iar președintele de onoare al A.S.I.C.S., Plamen Milanov i-a înmânat lui Oleg Crețul încă un cec similar, pentru că este și antrenorul lui Ion Basoc.

Și Vitalie Gligor, antrenorul și prietenul lui Oleg Crețul, a primit un cec în sumă de 30 000 de lei. El și-a exprimat recunoștința pentru atenția deosebită pe care o acordă A.S.I.C.S. campionilor și viitorilor performeri din țara noastră.

„Tot ce face A.S.I.C.S. pentru dezvoltarea sportului demonstrează că sunteți prietenii noștri”, a menționat Gligor.

În cadrul aceluiaș eveniment a fost semnat un acord prin care Asociația pentru Suținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a devenit partener general al Comitetului Paralimpic al Republicii Moldova. Cu această ocazie, Plamen Milanov a reiterat că A.S.I.C.S. rămâne fermă pe pozițiile sale încă de la fondare – să susțină și facă totul pentru a crește nivelul de performanță a sportivilor noștri.

„Noi vom continua să susținem și pe viitor acești sportivi care câștigă medaliile de aur, de argint și bronz. Cât timp A.S.I.C.S. va avea destui bani, acești bani vor fi folosiți pentru susținerea sportului și eroilor noștri”, a precizat președintele de onoare al A.S.I.C.S.

Iar Președintele Comitetului Paralimpic al R. Moldova, Oleg Crețul este convins că semnarea acestui acord deschide noi perspective de dezvoltare a sportului paralimpic din țara noastră.

”A.S.I.C.S. va fi partenerul nostru alături de care vom merge înainte și vom dezvolta Comitetului Paralimpic. Vom merge împreună înainte să demonstrăm că suntem puternici, inclusiv pe arena mondială pentru ca Republica Moldova să fie mândră de sportivii noștri”, a conchis Oleg Crețul.

Campionatul European Paralimpic de Judo s-a desfășurat în perioada 8-10 august la Rotterdam, Țările de Jos.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md