05:40:17 06.12.2023
Stiri

VIDEO // Andra s-a ținut de cuvânt! Oleg Spânu, basarabeanul care a ajuns până în finala concursului „Românii au talent”, a cântat în duet cu renumita interpretă de peste Prut într-un concert la Bacău

Actualitate 26.09.2023 10:30 Vizualizări1719 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andra s-a ținut de cuvânt! Oleg Spânu, basarabeanul care a ajuns până în finala concursului „Românii au talent”, a cântat în duet cu renumita interpretă de peste Prut într-un concert la Bacău Captură video


Tânărul interpret din R. Moldova, Oleg Spânu, care a ajuns, în primăvară, până în finala concursului „Românii au talent” de la ProTV București, a urcat zilele trecute pe scena de la Bacău și a cântat în duet cu renumita Andra.

Astfel, Andra și-a îndeplinit promisiunea pe care i-o făcuse în luna aprilie curent, după ce Oleg Spânu impresiona publicul, dar și juriul de la „Românii au talent” cu interpretările sale.

CITIȚI și VIDEO // Oleg Spânu, primul basarabean ajuns în finala concursului „Românii au talent 2023”: A ridicat juriul în picioare şi a fost susţinut de publicul din România

Cei doi au cântat „Bine-i șade mesei mele” și „Foarte verde și-un chiper”, acompaniați de Orchestra Fraților Advahov.„Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară... Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”, a spus Andra în aprilie, moment care l-a emoţionat până la lacrimi pe Oleg Spânu.

Acum, după concertul de la Bacău, Andra le-a transmis fanilor că „promisiunea s-a împlinit!”: „L-am invitat pe Oleg, concurentul de la Românii au talent, la evenimentul nostru „Tradițional 2” de la Bacău. Un moment magic și plin de talent! Ne vedem pe 26 si 27 septembrie la Sala Palatului si pe 1 decembrie la Cluj!”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md