19:49:07 17.11.2018
 
Stiri

UTIL // Cetățenii R. Moldova vor putea să se programeze ONLINE pentru a beneficia de servicii CADASTRALE și cele de stare civilă

Social 09.08.2018 15:40 Vizualizări703 Autor: Ziarul National
UTIL // Cetățenii R. Moldova vor putea să se programeze ONLINE pentru a beneficia de servicii CADASTRALE și cele de stare civilă

Cetățenii care vor dori să obțină acte cadastrare, precum și de stare civilă eliberate de Agenția Servicii Publice (ASP) vor putea să se programeze în prealabil, fără a mai sta în rânduri la ghișeu.

Astfel, cetățenii se pot înscrie la oricare centru multifuncțional al ASP utilizând Sistemul informaţional „Programare electronică”. Doritorii se pot adresa prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md/ro/programare-online, telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni.

Pentru a solicita aceste servicii prin intermediul paginii web este necesar de a urma câțiva pași simpli. Inițial se va selecta serviciul dorit, se va indica localitatea și oficiul, iar apoi data și ora. Pentru validarea programării se vor completa câmpurile Nume, Prenume, Telefon și Email.

Completarea incorectă a acestor câmpuri, precum și neconcordanța dintre datele înscrise în formularul de înregistrare și datele persoanei care se prezintă la solicitarea serviciului vor duce la anularea programării. Înregistrarea va fi anulată și în cazul neprezentării la data și ora selectată, fiind necesară o nouă programare pe site-ul ASP în acest sens.

Programarea prealabilă la serviciile prestate de ASP este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la servicii în afara rândului electronic de așteptare pentru etapa de preluare a comenzii. Pentru celelalte etape, precum achitarea serviciului ș.a. se va respecta rândul din centru.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md