01:37:11 08.12.2023
Stiri

Primarul Ion Ceban este CONTRAZIS de procurorul general: „Nu a fost autorizată nicio investigație în privința primarului”. Stoianoglo așteaptă un DENUNȚ din partea edilului, care s-a plâns că ar fi ȘANTAJAT

Actualitate 20.09.2021 11:57 Vizualizări2142 Autor: Ziarul National
Primarul Ion Ceban este CONTRAZIS de procurorul general: „Nu a fost autorizată nicio investigație în privința primarului”. Stoianoglo așteaptă un DENUNȚ din partea edilului, care s-a plâns că ar fi ȘANTAJAT


Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a dat asigurări că în privința primarului general, Ion Ceban, nu este pornit niciun dosar penal și, totodată, nu au fost autorizate eventuale percheziții în biroul și la domiciliul acestuia.

Alexandr Stoianoglo a menționat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a văzut declarațiile primarului general, potrivit cărora acesta ar fi șantajat și chiar ar urma să fie arestat. În același context, Stoianoglo spune că Ion Ceban nu a depus un denunț la Procuratură pe faptul filării și șantajului care ar fi exercitat asupra sa.

Citește și: Ion Ceban susține că ar urma să fie ARESTAT la indicația GUVERNĂRII: „Sunt urmărit la fiecare pas, iar de acest lucru se ocupă oameni serioși din structurile speciale”

„Am citit dimineață despre aceasta. Noi nu am primit niciun denunț din partea domnului primar. Pot să vă spun că în procedura procuraturii și organelor de urmărire penală nu sunt dosare penale în privința domnului primar și, respectiv, nu am autorizat nicio investigație în privința dânsului”, a precizat Stoianoglo.

Oficialul a adăugat că, în cazul în care Ceban va pune un denunț în privința celor care l-ar „urmări la fiecare pas”, atunci procurorii vor cerceta cazul: „Depinde doar de el”.

Amintim că Ion Ceban a declarat astăzi, în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău, că ar fi filat la fiecare pas, iar în viitorul apropiat reprezentanții unor structuri de stat ar putea efectua percheziții în biroul său și chiar la domiciliu.

Mai mult, Ceban afirmă că ar putea fi chiar arestat pentru câteva zile, luni sau mai mult timp, cu scopul de a-i denigra imaginea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md