10:17:23 04.12.2022
Stiri

Un Kotovski al zilelor noastre

Actualitate 18.09.2022 10:15 Vizualizări1551 Autor: Ziarul National
Un Kotovski al zilelor noastre


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre protestul de azi, despre cum să-i salvăm pe Șor, Dodon, Platon, Plahotniuc et eiusdem farinae de ghearele Maiei Sandu și ale Veronicăi Drăgălin.

„Ei de fapt au dus faima republicuței noastre pe mapamond, ne-au scos în lume. Cine știa despre noi? Acum dacă întreabă cineva de unde ești, îi de ajuns să spui „miliard” sau „londromat” și ai clarificat situația! Eu zic că trebuie să ne ducem la protest. Mai ales că Șor o să trimită acolo 40 de kamazuri de euro și o să le împartă la participanți. Un miliard de euro o să întoarcă poporului! El e un Kotovski al zilelor noastre, fură, dar măcar dă și la alții!”, spuse Colesovnazadov cu însuflețire.

„E o bandă întreagă de Kotovski”, interveni Cozonac.

„Șor are grijă de popor! Ce folos de Oazu Nantoi că nu fură, dacă nu ajută poporul!”, replică aprins Colesovnazadov.

„Cu cât mai puțini oameni vor merge la protest, cu atât mai mulți euro o să le revină la fiecare! Așa că nu trebuie să facem publicitate, spunem la toți că nu ne ducem și că nu trebuie să se ducă nici ei, dar mâine, dis-de-dimineață, mergem și ocupăm cele mai bune locuri”, propuse Dr. P. Stuh.

„Eu am auzit că o să dea și câte o butelie de gaz la fiecare, pe gratis. Șor s-a înțeles cu Gazprom să construiască un gazoduct aparte, pe sub Ucraina, până la Orhei, cu gaze mai ieftine! Și găgăuzii o să primească gaze mai ieftine, dacă o să-l roage pe Putin și nu o să strige Slavă Ucrainei! Ce ne pasă nouă de ucraineni? Nouă trebuie să ne pese de noi!”, spuse sanitara Vera.

„Pe Ilan Șor îl doare inima pentru popor! Nu-i ticnește nici vila de 8 milioane unde stă ascuns. Zi și noapte se gândește la bunăstarea noastră. El s-ar duce pe jos să se întâlnească cu Putin. Da' Maia Sandu, în loc să se ducă la Putin, se duce la înmormântarea Reginei Elizabeta!", strigă Colesovnazadov.

„Sărmanul Putin, ce zile a ajuns, își șterg toți picioarle de el, nu numai Maia Sandu. Putin a făcut-o pe Regina Elizabeta să-l aștepte tocmai 14 minute, iar acum el e nevoit să-laștepte și pe Erdogan, și pe președintele kârgâz, și pe președintele uzbek... Și Xi Jinping și Norendra Modi i-a ținut lecții de bună purtare... Sic transit gloria mundi...”, spuse Sobcor meditativ.

Toată lumea se întristă de soarta lui Putin.

„Ucrainenii sunt de vină, nazistul Zelenski! Putin vrea să-i elibereze, dar ei, fasciștii, se opun. Putin a spus sincer că vrea să oprească vărsările de sânge, dar ucrainenii nu se predau, nu capitulează!”, explică Colesovnazadov.

„Dar să retragă armata rusă din Ucraina, Putin nu s-a gândit?”, se interesă Cozonac. Și toată lumea se puse pe gânduri.

„Și atunci cine să-i elibereze pe ucraineni?”, întrebă Colesovnazadov nedumerit.

Acum stau și mă gândesc la lemne. De unde să fur, ca să dau și la alții?

Al vostru proberbuch, proeminent, Ion Buraga.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri
04.12.2022 10:13 0 Simion vrea dragoste pe bani

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md