13:02:39 21.07.2024
Stiri

Un bărbat din R. Moldova și-a pus fiul de 15 ani să conducă mașina, pentru că avea permisul suspendat: „Aventura” celor doi s-a încheiat la punctul de trecere a frontierei Albița

Actualitate 17.03.2023 16:37 Vizualizări1419 Autor: Ziarul National
Un bărbat din R. Moldova și-a pus fiul de 15 ani să conducă mașina, pentru că avea permisul suspendat: „Aventura” celor doi s-a încheiat la punctul de trecere a frontierei Albița


Un bărbat de 44 de ani din Republica Moldova şi-a pus fiul de 15 ani să îi conducă maşina, după ce permisul său i-a fost suspendat, cei doi fiind surprinşi de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa.

Potrivit Inspectoratului Teritoriale al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, adolescentul ar fi condus pe drumurile publice din România, coborând de la volan doar când a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei.

„În data de 16 martie curent, în jurul orei 20.40, poliţiştii de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au observat un tânăr care înainte de a ajunge la cabina de control, a coborât de la volanul autoturismului, pe scaunul şoferului urcând un bărbat aflat până atunci pe bancheta din spate. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au stabilit că persoana care condusese, până în apropierea cabinei de control, este un minor în vârstă de 15 ani, iar proprietarul autoturismului este un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, tatăl minorului. Cu privire la cele constatate, tatăl a declarat că se simţea obosit şi în aceste circumstanţe i-a încredinţat autoturismul fiului său minor", se precizează în comunicat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă drept de a conduce.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md