12:51:28 24.09.2019
 
Stiri

Un avocat ar putea fi sancționat disciplinar pentru că i-a criticat pe judecători și procurori

Social 06.01.2014 15:20 Vizualizări996 Autor: Stela Mihailovici
Un avocat ar putea fi sancționat disciplinar pentru că i-a criticat pe judecători și procurori europalibera.org

Asociația Judecătorilor îi cere Comisiei de etică și disciplină din cadrul Uniunii Avocaților să-l sancționeze pe avocatul și fostul magistrat la CEDO, Stanislav Pavlovschi, pentru că acesta ar fi încălcat normele deontologiei profesionale, aducând critici sistemului judiciar din R. Moldova.

Pavlovschi a declarat într-un interviu acordat pentru Radio „Europa Liberă” că judecătorii și procurorii nu cunosc legea și sunt corupți.

„Sunt absolut deplasate afirmațiile dlui Pavlovschi cu privire la pretinsa lipsă totală de profesionalism a judecătorilor și procurorilor din Republica Moldova, precum și coruptibilitatea acestora. Judecătorii își onorează obligațiile de serviciu și, prin respectarea prevederilor legale, pronunță soluția juridică. Volens-nolens persistă riscul ca una din două părți într-un litigiu sau altul să fie nemulțumită de soluția instanței de judecată. Este și cazul dlui Stanislav Pavlovschi, cel care a demarat această campanie de defăimare a judecătorilor. Or, dumnealui denigrează sistemul judecătoresc de pe poziția avocatului care nu a obținut câștig de cauză”, se spune într-o scrisoare semnată de președintele Asociației Judecătorilor Ion Druță și adresată Comisiei de etică a Uniunii Avocaților.

Asociația Judecătorilor este de părere că avocatul Stanislav Pavlovschi a încălcat normele deontologiei profesionale atunci când a generalizat, afirmând, fără a aduce dovezi, că „toți judecătorii sunt corupți și condamnă persoane nevinovate”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Teodor 06.01.2014 16:19

Deci "guvernătorii svinţi" se răzbună ?! Iiar autorităţile din ţările străine şi dezvoltate, cum şii presa, în unanimitate constată corupţia "înflorită" ( pe primul loc în Europa şi cel din frunte mondial) al justiţiei din Moldova Iar guvernătorii "s-au înfuriat foc" pe S.Pavlovschi, - care numai a reconstatat această corupţie "înflorită" ...

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.09.2019 09:05 Nicolae Negru Când se vor întâlni politicile extern...

20.09.2019 09:15 Nicolae Negru Octavian Țîcu și idila electorală înt...

16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are șanse să câștige funcția de primar general al Chișinăului la alegerile locale din octombrie 2019?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md