08:54:51 26.02.2024
Stiri

Un fost candidat la funcția de bașcan, ARESTAT

Social 01.04.2015 17:23 Vizualizări1893 Autor: Stela Mihailovici


Un fost candidat la funcția de bașcan, ARESTAT

Fostul candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei, președintele raionului Ceadâr-Lunga, Serghei Buzadji, a fost reținut astăzi de oamenii legii, fiind bănuit într-un dosar penal.

La sediul administrației din Ceadâr-Lunga au fost desfășurate percheziții cu participarea ofițerilor Serviciului de Informații și Securitate. Secretara lui Buzadji a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că oamenii legii au răscolit câteva oficii timp de patru ore, dar nu au luat nimic cu ei la plecare.

„Au venit pe la ora 10.15, iar perchezițiile au durat până aproape de ora două. Serghei Buzadji a fost reținut. Polițiștii nu ne-au spus ce caută”, a adăugat femeia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Ceadâr-Lunga au refuzat să ofere detalii despre perchezițiile de astăzi și ne-au direcționat la Serviciul de presă al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia.

Comunicatorul instituției, Snejana Tocan, ne-a spus că nu cunoaște nimic despre acest caz și să revenim mâine-dimineață pentru informații. „Ziua de muncă s-a sfârșit”, a punctat aceasta.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md