11:27:25 21.04.2021
 
Stiri

Un consilier prezidențial avertizează că s-ar pregăti FURTUL MILIARDULUI-2 pe perioada STĂRII de URGENȚĂ, după ce Dodon a dat ORDIN de la Moscova să fie scoase 20 de miliarde din rezerva BNM: „Dodon, viitorul îți este scris în frunte”

Actualitate 02.04.2021 21:25 Vizualizări9987 Autor: Ziarul National
Un consilier prezidențial avertizează că s-ar pregăti FURTUL MILIARDULUI-2 pe perioada STĂRII de URGENȚĂ, după ce Dodon a dat ORDIN de la Moscova să fie scoase 20 de miliarde din rezerva BNM: „Dodon, viitorul îți este scris în frunte”


Consilierul prezidențial pe probleme economice, Veaceslav Negruță, avertizează că ne putem pomeni cu un nou furt al miliardului din sistemul bancar, în contextul solicitării socialistului Igor Dodon de a scoate în jur de 20 de miliarde de lei din rezervele Băncii Naționale a Moldovei (BNM).

Acesta a menționat că are un deja-vu în legătură cu ordinul dat de Dodon de la Moscova.

Citește și: Dodon dă ORDIN de la Moscova să se umble la REZERVELE BNM. Socialistul propune să se scoată din banca centrală peste un MILIARD de dolari: „Acest lucru este posibil în perioada stării de urgență, prin decizia CSE”

„Furtul miliardului – 2?”. Dodon: „de ce să nu fie o decizie a Comisiei Situații Excepționale să ia de la BNM un împrumut de 10-15-20 de miliarde de lei...”. A mai fost o decizie a unei comisii prin 2014 și s-au luat din BNM 10 miliarde, după care încă 5 miliarde... Și același personaj era pe lângă cei cu propuneri și decizii. Acum toți procurorii sunt în căutări și ale miliardelor, și ale personajului și coordonatorului lui”, a menționat consilierul prezidențial într-o postare pe Facebook.

Citește și: Un fost PREMIER îl compară pe Igor Dodon, care vrea să scoată 20 de MILIARDE de lei din rezerva BNM, cu „gospodar” care dă pe BĂUTURĂ toți banii din casă: „Este o prostie. Ulterior ce faci?”

Sursa citată a mai adăugat că Dodon nu va avea nicio scăpare, dacă va îndrăzni să scoată banii din rezervele BNM.

Citește și: BNM îi răspunde lui Dodon: „Legea interzice acordarea oricărei asistențe financiare statului - orice împrumut de la BNM ar duce la sărăcirea populației”

„Dodon, viitorul îți este scris în frunte! Ascultă ce-ți spune personajul (off)shor și o să ajungi departe. Tare departe. Dacă reușești”, a conchis Negruță.

Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, a declarat astăzi de la Moscova, că e imperios necesar ca Guvernul interimar Ciocoi să împrumute de la BNM până la 20 de miliarde de lei, pentru a gestiona mai eficient criza pandemică și social-economică. BNM poate fi determinată să aloce peste un miliard de dolari printr-o decizie a Comisiei Situații Excepționale, a sugerat Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

ion 03.04.2021 23:05

Impasibilitatea procuraturii favorizeaza kuliocarii la furtul miliardului-2 (3,4,5 ..).

Ilie 04.04.2021 19:27

Ăia ia bani de la Europa nu Miskva. Procuratura europeană o să îl ridice din orice locație din lume si îl va bagă la pușcărie dacă cumpăra vaccin rusesc neomologat din bani europeni ! Pe 20 ani pentru fraudă cu bani europeni si îi va confisca averile! Kovesi (procuror european) o să îl bage la închisoare !

LanceaLuiHoriaSus 08.04.2021 16:33

Păzea ! Au rămasne abrogate modificările toxice la mai multe legi, care au permis furtul miliardului-1 formal fără a încălca legislația ! Nimeni nu-i încurcă pe băieții noștri șmecheri să mai fure un miliard prin credite bancare, care nu vor fi întoarse !!! Alo, Parlamentul ! Când abrogați acele modificări toxice ?

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce moldovenismul ...

16.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon, de la „kuliok...

13.04.2021 10:58 Ziarul National Alecu Reniță // Amintiri din viitor: ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a stabilit, pe 15 aprilie, circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md