18:24:33 03.06.2020
 
Stiri

Un actor din România s-ar fi SINUCIS. S-a aruncat de la etaj

Monden 08.07.2019 11:15 Vizualizări3091 Autor: Ziarul National
Un actor din România s-ar fi SINUCIS. S-a aruncat de la etaj


Actorul Marian Rădulescu, care a făcut parte din echipa Teatrului Excelsior din Bucureşti din 2011, a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a căzut de la înăţime, surse din anturajul artistului precizând pentru MEDIAFAX că acesta s-ar fi sinucis şi că avea, în ultima perioadă, probleme financiare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că un bărbat având vârsta de aproximativ 40 de ani a murit după ce a căzut de la înălţime, incidentul având loc pe strada Inginerilor Tei din Capitală.

Surse din anturajul actorului Marian Rădulescu au precizat, pentru MEDIAFAX, că acesta s-ar fi sinucis aruncându-se de la înălţime, el având în ultima perioadă probleme în relaţia de cuplu şi financiare.

Într-un răspuns la solicitarea MEDIAFAX, reprezentanţii Teatrului Exclesior precizează că nu ştiu motivele care au dus la moartea actorului. "Teatrul Excelsior regretă profund dispariţia actorului Marian Rădulescu. Ne sunt străine motivele care au dus la această tragedie. La Teatru, Marian a dat întotdeauna dovadă de un înalt profesionalism, fiind iubit şi apreciat de colegi şi de spectatori, deopotrivă. Marian a fost discret în legătură cu viaţa lui personală. Speculaţiile care au apărut în urma decesului său nuanţează războaie din care Marian nu ar fi vrut să facă parte. Din respect pentru amintirea lui, colegii din Teatrul Excelsior fac apel către jurnalişti să nu transforme tragedia familiei într-o miză care nu era a lui Marian", se arată în precizarea acestora, la solicitarea MEDIAFAX.

Moartea actorului a fost anunţată tot de reprezentanţii teatrului, într-un comunicat de presă.

"A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului (...) Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate", se arată în comunicatul Teatrului Exclesior, remis MEDIAFAX.

Trupul neînsufleţit al actorului a fost depus la Teatrul Excelsior, iar înmormântarea va avea loc marţi, la Moreni.

Născut pe 9 octombrie 1978 şi decedat pe 6 iulie, Marian Rădulescu a făcut parte din trupa Teatrului Excelsior din anul 2001, când a absovit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte (Actorie), la clasa profesorilor Ion Lucian şi Victor Radovici. Împreună cu o parte dintre colegii săi şi-a urmat profesorii, formând un nucleu de tineri actori la Teatrul Excelsior, care s-a alăturat artiştilor mai experimentaţi, membri fondatori ai teatrului.

În această perioadă au fost preluate pe scena Teatrului Excelsior spectacolele de absolvire ale acestei promoţii, majoritatea în regia lui Victor Radovici, show-uri în care a jucat şi Marian Rădulescu: "Cocoşelul neascultător", de Ion Lucian, "Fetiţa cu chibrituri", după H.C. Andersen, "Bădăranii", de Carlo Goldoni, şi "O noapte furtunoasă", de I. L. Caragiale. În următorii ani s-a integrat firesc în trupa teatrului, făcând parte din distribuţia spectacolelor pentru copii, cum ar fi "Ninigra şi Aligru", după Nina Cassian, "Prostia omenească", după Ion Creangă, "Ora veselă… cu tâlc", de Ciprian Cojenel.

În 2011, la inaugurarea noului sediu al Teatrului Excelsior, Marian Rădulescu a jucat în cele două spectacole pregătite pentru acest eveniment: "Vrăjitorul din Oz", după Lyman Frank Baum, şi "Snoave cu măşti", de Ion Lucian. În ultimele stagiuni a avut roluri importante atât în spectacolele pentru copii (Şobol din "Degeţica", după H.C. Andersen, Fratele mijlociu în "Prâslea cel Voinic şi merele de aur", după Petre Ispirescu), cât şi în spectacolele dedicate adolescenţilor ("Călăul în Umbre". Un studiu de Georgiana Barcan şi Ilinca-Anamaria Prisăcariu, Ghiţă din "TimeAholics", de Bogdan Capşa, Geronte/Temnicer în "Iluzia comică", de Pierre Corneille), fiind apreciat de tinerii regizori cu care a lucrat, dar şi de tinerii spectatori.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md