06:49:19 06.12.2023
Stiri

Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la Primăria Chișinău, în cadrul unui dosar de DELAPIDARE a fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul Ion Ceban spune că e vizat Boris Gîlcă

Actualitate 04.05.2023 09:19 Vizualizări1907 Autor: Vitalie Hadei
Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la Primăria Chișinău, în cadrul unui dosar de DELAPIDARE a fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul Ion Ceban spune că e vizat Boris Gîlcă


Angajații Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins în această dimineață la unele subdiviziuni ale Primăriei Chișinău, în cadrul unui dosar privind delapidarea fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul general, Ion Ceban, susține că ar fi vizat șeful de Direcție Sănătate, Boris Gîlca, dar și alți angajați.

„Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți. Mascații au venit astăzi la Boris Gîlca și la alți angajați. Asta pentru că tot astăzi Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara republicii. O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile”, a menționat Ceban.

Potrivit lui, inspecția financiară făcută recent la fostul centru pentru refugiați „Patria LukOil” nu a constatat încălcări și a venit doar cu recomandări.

„Există registrul electronic și sunt camere de luat vederi. Dacă nu le-a reușit să-mi persecute familia, s-au apucat de colegii mei. Scopul este de a mă denigra personal, dar și echipa mea”, a punctat Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md