22:15:47 17.04.2024
Stiri

Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la Primăria Chișinău, în cadrul unui dosar de DELAPIDARE a fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul Ion Ceban spune că e vizat Boris Gîlcă

Actualitate 04.05.2023 09:19 Vizualizări2070 Autor: Vitalie Hadei
Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la Primăria Chișinău, în cadrul unui dosar de DELAPIDARE a fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul Ion Ceban spune că e vizat Boris Gîlcă


Angajații Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins în această dimineață la unele subdiviziuni ale Primăriei Chișinău, în cadrul unui dosar privind delapidarea fondurilor externe destinate refugiaților ucraineni. Primarul general, Ion Ceban, susține că ar fi vizat șeful de Direcție Sănătate, Boris Gîlca, dar și alți angajați.

„Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți. Mascații au venit astăzi la Boris Gîlca și la alți angajați. Asta pentru că tot astăzi Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara republicii. O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile”, a menționat Ceban.

Potrivit lui, inspecția financiară făcută recent la fostul centru pentru refugiați „Patria LukOil” nu a constatat încălcări și a venit doar cu recomandări.

„Există registrul electronic și sunt camere de luat vederi. Dacă nu le-a reușit să-mi persecute familia, s-au apucat de colegii mei. Scopul este de a mă denigra personal, dar și echipa mea”, a punctat Ceban.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md