02:51:32 21.04.2024
Stiri

Dodon candidează la alegerile locale din Chișinău: „Vreau să vă informez că am luat decizia – merg eu personal, Igor Dodon”

Actualitate 15.09.2023 11:23 Vizualizări1789 Autor: Ziarul National
Dodon candidează la alegerile locale din Chișinău: „Vreau să vă informez că am luat decizia – merg eu personal, Igor Dodon”


Fostul președinte Igor Dodon, inculpat în mai multe dosare penale, vrea să-l înfrunte pe fostul său subaltern, Ion Ceban, chiar în sala de ședințe a Primăriei Chișinău.

Socialistul a anunțat astăzi, în cadrul vlogului său de pe rețelele de socializare, că va candida la alegerile locale din Chișinău. Deși anunța anterior că ar putea fi candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova pentru funcția de primar general, Dodon se mulțumește cu un loc pe lista consilierilor municipali.

Citește și: Dodon se retrage din funcția de președinte al PSRM și RENUNȚĂ la mandatul de deputat: „Unii se bucură...”

„Vreau să vă informez că am luat decizia, colegii din echipă au luat decizia ca în fruntea listei în Consiliul Municipal Chișinău să merg eu personal, Dodon Igor. Candidez în calitate de consilier municipal, primul pe lista socialiștilor, la alegerile din 5 noiembrie”, a anunțat Dodon.

De menționat că Dodon a renunțat la mandatul de deputat și la șefia PSRM în octombrie 2021, pentru ca să se dedice Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, fondată de Asociația Oamenilor de Afaceri „Delovaya Rossia” a lui Igor Ceaika. Această uniune de afaceri a fost lansată oficial pe 22 februarie 2022, cu două zile înainte ca Vladimir Putin să invadeze Ucraina. Asociația s-a născut „moartă” din cauza războiului pornit de Putin, iar în 2023 Dodon a decis să revină în fruntea PSRM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md