06:48:31 03.12.2021
Stiri

Candidat-SURPRIZĂ al Partidului „ȘOR” la funcția de PRIMAR al municipiului Bălți

Actualitate 22.10.2021 15:02 Vizualizări2885 Autor: Ziarul National
Candidat-SURPRIZĂ al Partidului „ȘOR” la funcția de PRIMAR al municipiului Bălți


Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost desemnată în calitate de candidat al formațiunii lui Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți. Tauber a depus astăzi actele pentru înregistrarea în cursa electorală, programată pentru 21 noiembrie curent.

Într-o declarație făcută presei, Tauber a declarat că orașul Bălți are un potențial uriaș și dispune de cea mai valoroasă resursă – mulți oameni frumoși, care-și iubesc sincer orașul. „Având un asemenea potențial, nimic nu ne poate împiedica să facem chiar mai mult decât ne propunem. Voi dezvolta acest oraș frumos, pentru a-l readuce la loc de cinste, acolo unde merită. Pentru că oamenii din Bălți merită mai mult! Mai mult respect, mai mult confort, mai multă bunăstare. Am emoții foarte mari, exact ca la examene. Vreau să-i mulțumesc lui Ilan Șor și partidului pentru această oportunitate. Este o mare onoare să fiu candidatul formațiunii la funcția de primar. Stimați bălțeni, dumneavoastră meritați mult mai mult. Eu reprezint cea mai bună echipă, care a reușit să demonstreze rezultate concrete în mai multe localități. Mai întâi a fost orașul Orhei, ulterior tot raionul Orhei. A urmat orașul Taraclia și peste 100 de localități care s-au transformat în bine”, a declarat Marina Tauber, după depunerea actelor de înregistrare în cursa electorală.

Candidatul Partidului „ȘOR” a mai adăugat că nu vine la Bălți pentru a face politică sau pentru a folosi orașul ca pe o pistă de lansare în politica mare. „Eu am gustat deja din marea politică. Eu nu vă voi abandona, aveți cuvântul meu. Vă promit că îmi voi duce mandatul la bun sfârșit și voi îndeplini tot ce vă promit. Vom reconstrui drumurile, vom moderniza orașul, vom amenaja parcurile, vom renova spitalele, școlile și grădinițele. Vom transforma Bălțiul într-un oraș curat, dezvoltat și sigur. Va fi un oraș exemplu. Am susținerea celei mai mari și mai bine organizate echipe, care a îndeplinit întotdeauna tot ce și-a propus. Marele nostru atu este că noi ne ținem de cuvânt”, a conchis Marină Tauber.

Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „ȘOR”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Ea este la al doilea mandat de deputat, după ce la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 a câștigat detașat în circumscripția 19 Ivancea.

Înainte de a deveni deputat, Tauber a deținut funcția de primar al comunei Jora de Mijloc, alegeri pe care, de asemenea, le-a câștigat cu un scor zdrobitor, de peste 61 de procente. Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, obținând diplomă de licență în 2011 și diplomă de master în 2013. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în științe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md