16:44:44 29.11.2023
Stiri

Ucrainenii au distrus cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol

Actualitate 22.09.2023 15:27 Vizualizări756 Autor: Ziarul National
Ucrainenii au distrus cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol  Telegram // Maria Avdeeva


Ucraina a efectuat vineri o lovitură cu rachetă asupra Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul oraşului Sevastopol, în Crimeea, a indicat un responsabil local, citat de AFP, EFE şi Reuters, potrivit Agerpres.

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu sediul Statului Major din care se ridică colane groase de fum. Din imagini se poate vedea că sediul Statului Major a fost serios avariat.

„Inamicul a efectuat un atac cu rachetă asupra cartierului general al flotei”, a scris pe Telegram guvernatorul instalat de Moscova în oraşul Sevastopol, Mihail Razvojaiev, precizând că un bilanţ al victimelor potenţiale „este în curs de stabilire” şi că fragmente au căzut lângă un teatru din apropiere.

La câteva minute după ce anunţase lovirea Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, Razvojaiev a declarat că se aşteaptă la un al doilea atac cu rachetă asupra Sevastopolului.

„Un nou atac este posibil. Nu veniţi în centrul oraşului, rămâneţi în interiorul clădirilor. Pentru cei care se află în apropierea cartierului general al flotei, în cazul activării sirenelor, mergeţi în adăposturi!", a scris pe Telegram Mihail Razvojaiev.

De asemenea, traficul pe podul peste Kerci, care leagă Crimeea de Rusia, a fost blocat, iar transportul maritim de pasageri a fost şi el suspendat, anunţă media ucrainene, între postul tv Kanal 24.

Anterior, agenţia de presă Unian a transmis că în cursul dimineţii ocupanţii ruşi din Crimeea au folosit perdele de fum pentru a învălui zona în care se află Podul Kerci.

Potrivit canalului de Telegram Crimean Wind, atât oraşul Sevastopol, cât şi golful din apropiere sunt acoperite de fum.

De asemenea, traficul pe podul peste Kerci, care leagă Crimeea de Rusia, a fost blocat, iar transportul maritim de pasageri a fost şi el suspendat, anunţă media ucrainene, între postul tv Kanal 24.

Anterior, agenţia de presă Unian a transmis că în cursul dimineţii ocupanţii ruşi din Crimeea au folosit perdele de fum pentru a învălui zona în care se află Podul Kerci. Potrivit canalului de Telegram Crimean Wind, atât oraşul Sevastopol, cât şi golful din apropiere sunt acoperite de fum.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md