18:23:31 29.11.2023
Stiri

Truc rapid pentru cresterea vitezei la internet. E vorba de o mică modificare la router

Actualitate 20.09.2023 07:30 Vizualizări7002 Autor: Ziarul National
Truc rapid pentru cresterea vitezei la internet. E vorba de o mică modificare la router


Truc rapid pentru creșterea vitezei internetului. Un truc de doar 2 minute, vă poate crește instantaneu viteza Wifi. Este doar o ajustare minoră, dar poate face o diferență enormă a vitezei internetului vostru. Aflăm trucul util și ușor, în următoarele rânduri, chiar de la specialiști.

Experții în tehnologie de la Plusnet, ne dezvăluie acest truc. Pentru început, este foarte important ca routerul dvs. să fie echipat cu antene. „Multe routere wireless, în special modelele mai vechi, au incluse antene reglabile”.

,,Experții în tehnologie de la Plusnet, ne dezvăluie acest truc. Pentru început, este foarte important ca routerul dvs. să fie echipat cu antene. „Multe routere wireless, în special modelele mai vechi, au incluse antene reglabile”.

,,Și dacă este amplasat la parter, este indicat să întoarceți antenele în sus.” Amplasarea unui router fără fir, poate avea un impact mare asupra vitezei și calității în bandă largă.

Orice, de la oglinzi și frigidere, până la camera în care alegeți să îl plasați, vă poate afecta navigarea. Dacă nu există antene pe router, înseamnă că acestea sunt în interiorul dispozitivului. Deci, nu le veți putea schimba poziția.

În acest caz, asigurați-vă că routerul dvs. este poziționat în cel mai bun loc din casă, pentru a vă servi gadget-urile corect. În general, ar trebui să fie mai sus și poziționat central în casă, departe de obiectele metalice.

Experții de la Plusnet sugerează să nu vă mulțumiți cu prima locație în care vă plasați routerul WiFi. „Experimentați prin schimbarea locației routerului, pentru a vedea dacă puterea sau stabilitatea semnalului se îmbunătățește pe diferitele dispozitive. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți locul perfect, astfel încât să puteți obține cea mai puternică și mai fiabilă conexiune WiFi posibilă.”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md