10:23:53 23.09.2018
 
Stiri

Tom Cruise preferă să rămână singur. Motivul este incredibil!

Monden 27.07.2018 19:30 Vizualizări677 Autor: Ziarul National
Tom Cruise preferă să rămână singur. Motivul este incredibil! sursa: unica.ro

Tom Cruise vrea să facă un singur lucru la vârsta de 54 de ani: să distreze audiența pe marele ecran. Starul de la Hollywood nu își mai dorește nicio relație, ci vrea să petreacă cât mai mult timp cu prietenii lui de la biserica scientologică.

Actorul, poate fi văzut în filmul „Mission: Impossible - Fallout”, unde și-a făcut singur cascadoriile, inclusiv să sară de la 7.620 metri altitudine dintr-un avion.

„Am vrut să fac filme de când aveam patru ani. Să pot să distrez audiența, acesta a fost visul meu”, a declarat Cruise, citat de Fox News.

Oricum, fanii se arată foarte interesați de viața personală a actorului. În timp ce majoritatea celebrităților de la Hollywood expun totul pe social media, Tom și-a protejat viața personală, în special după divorțul de Katie Holmes în 2012.

„Este o figură misterioasă în mai multe feluri”, a spus actorul Simon Pegg, care a lucrat cu Cruise în „Fallout”.

„Oamenii speculează despre el și decid care este adevărul despre el. El nu face absolut nimic. Stă deoparte de toate aceste lucruri”, a completat Pegg.

Potrivit People Magazine, Cruise s-a menținut ocupat în ultimii ani, lucrând pe platourile de filmare sau stând prin hoteluri.

Deși se pare că a mai ieșit la întâlniri, el nu a mai avut nicio relație serioasă de foarte mult timp.

Dar Tom Cruise este îndrăgostit – de Londra. De când a filmat pelicula „Legend” în 1984, el a fost văzut deseori în capitala britanică.

Fiica sa, Isabella, pe care a adoptat-o cu fosta sa soție, Nicole Kidman, de asemenea locuiește în Londra cu soțul ei.

Mai mult, Cruise spune că pentru el, Hollywood nu mai este acasă. El și-a vândut proprietatea din Los Angeles în anul 2015 și a cumpărat un apartament în Clearwater, Florida, situat în apropierea centrului internațional al Bisericii Scientologice.

Cruise, care este un membru devotat al controversatei Biserici din anii 1980, este foarte bun prieten cu liderul acesteia, David Miscavige.

„Este foarte relaxat când este aici”, a spus o sursă.

Tom Cruise petrece foarte mult timp cu membrii bisericii și cu fiul său, Connor, care de asemenea s-a mutat în Clearwater.

Sursa: unica.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md