20:45:11 15.08.2020
 
Stiri

Țîcu a semnat MOȚIUNEA de cenzură și critică ezitarea PAS: „Se confirmă cele două calități ale Maiei Sandu - să pună coarnele în pământ când nu trebuie şi să bage coada între picioare când e nevoie de determinare politică”

Actualitate 15.07.2020 10:41 Vizualizări1668 Autor: Ziarul National
Țîcu a semnat MOȚIUNEA de cenzură și critică ezitarea PAS: „Se confirmă cele două calități ale Maiei Sandu - să pună coarnele în pământ când nu trebuie şi să bage coada între picioare când e nevoie de determinare politică”


Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), deputatul Octavian Țîcu, și-a pus semnătura pe moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu, propusă ieri de Platforma „DA”. Parlamentarul menționează că doar un guvern proeuropean asumat de ceea ce a însemnat Blocul „ACUM” poate scoate R. Moldova din pandemie, criza economică majoră și izolarea internațională.

„PUN a semnat moțiunea de cenzură. Vă anunț, aşa cum ne-am asumat şi anterior, că am semnat alături de deputații fracţiunii PPDA moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu. Am declarat şi anterior că doar instalarea unui guvern proeuropean asumat de Blocul „ACUM”, la care ne vom alătura, poate scoate țara din pandemie, criza economică majoră şi izolarea internațională, precum şi pregăti contextul pentru alegeri prezidențiale libere şi corecte”, și-a argumentat Țîcu decizia.

Citește și: ULTIMATUM pentru Maia Sandu din partea Platformei „DA”: „Mingea e în terenul PAS, iar timpul aproape că a EXPIRAT. Dacă înregistrăm moțiunea săptămâna viitoare, atunci valoare ei va fi ZERO”

De asemenea, acesta a criticat ezitarea PAS, în speță a Maiei Sandu, de a semna documentul.

Citește și: Demiterea Guvernului Chicu se AMÂNĂ? Maia Sandu: „Trebuie să avem voturi nu doar pentru a depune moțiunea, trebuie să avem voturi pentru ca să demitem Guvernul"

„Se confirmă încă o dată cele două calități „remarcabile” ale Maiei Sandu - să pună coarnele în pământ când nu trebuie şi să bage coada între picioare când trebuie determinare politică. Dacă PAS nu va semna, înseamnă că „Micul Muc” şi-a făcut datoria față de Moscova...”, a conchis acesta.

Citește și: Dodon râde de încercărie opoziție de a da jos Guvernul Chicu: „Nu cred că o să PICE... Deputați Maiei Sandu insistă, dar ea se împotrivește. Vrabia mălai visează, iar Andrei încă o funcție”

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 15.07.2020 11:08

Speram mult, ca pe arena politica in RM a aparut un politician proeuropean, in persoana lui Ticu. Constat, ca la moment, a esit la rampa "fratele" lui Vanea Chicu - badaran, misogin, narcis - si desi se lauda ca-i intelectual, e un mediocru.L-a facut pe Ceban primar - acuma ajuta Kuliokul. Octaviane !!! Toate viitatile care au coarne si coada sunt net superioare unui fraier ca tine!

Steluta 15.07.2020 11:33

Aista-i BOXER saracul atita pizdeala o luat in cap ca nu stie ce spune!

I, Coarda 15.07.2020 18:13

Apare o senzație că Țîcu i-a luat locul lui Iu. Roșca, care se proclama unionist, anti-rus, necorupt, anticimunist, etc., dat totodată ataca tot ce era mai de preț pe flancul drept al politicii moldovenești, semănând ură față de A. Moșanu, V. Matei, V. Nedelciuc, ș.a. și în realitate, în mod mascat bătătorea cărarea pentru forțele pro-ruse. Dar la un moment i-a căzut masca. O să-i cadă și lui Țîcu. Deși se pare că lumea a înțeles cine este pentru că în sondaje deja nu apare nici cu un procent.

diogene 15.07.2020 20:09

Tîcu,ca profesionist poate și meriți careva lauri,dar ca chipurile homosapiens ești un Mare Badaran,ai sau ai avut mamâ,daca da vai de capul ei biata femeie.Distanța de la tine pîna la Doamna Maia Sandu atît in politicâ cît și omenie e ca de la Terra pîna la alte Terre din alte Galacsii.Cu un nedeosebit nerespect ect,ș.a.m.d.

diogene 15.07.2020 20:31

Tîcu ca profesionist poate și meriți un oarecare respect/istoria neamuluiâ,dar ca om și politician Bâdârânia Ta nu are margini mai ales în privința unei FEMEI/noțiunea datâ e net superioara altor adresâri câtre o parte femeninâ/.Mai ai de parcurs pîna la nivelul D-ei Maia Sanduîn politicâ,distanța de la Terra Noastrâ pîna la o altâ Terra din altâ Galacsie.

diogene 15.07.2020 20:55

Tîcu ca profesionist în istoria și interpretarea sorții neamului,poate și meriți careva respect.Referitor la calitâțile tale omenești și în deosebi ca politician,Bâdârânia ta nu are margini,limite,numeștele cum dorești.Nivelul tâu ca om,politician fațâ de D-a Maia Sandu e așa "de aproape"ca de la TERRA Noastrâ pîna la o altâ TERRÂ din altâ Galaxie.

Radu Eni 15.07.2020 20:17

Republica Moldova conține un soi de indivizi care ei singuri se atoproclamă cei mai patrioți, cei mai deștepți, cei mai unioniști, cei mai cei, etc. Un așa autoproclamat e și Țîcu, el se crede foarte important și îndreptățit să dea lecții la oameni net superiori lor. Un așa autoproclamat e și Țîcu. Numai că el deja trezește un sentiment de greață, iar sondajele demonstrează că el e mic și neimportant.

Grup tânăr 16.07.2020 18:07

Zi de zi tot mai mult se confirmă faptul că O. Țîcu e un politician și om moc și jașnic, dar un mizerabil deja mărișor dar care tinde să fie mare. Și are șanse să fie un MIZERABIL de rasă.

Ion Turcan, 65 ani 16.07.2020 21:11

În anii 1988-92, la mitingurile anti-Moscova, agenții CGB-lui se dădeau cei mai mari unioniști și anti-ruși și strigau: ”Чемодан, воkзал, Россия„. Iar apoi unii au ajuns șefi la Fronul popular și la PPCD și acționau așa, încât forțele naționale să se bată între ele până la repulsie, în așa mod turnând apă la moara neocomuniștilor și a pro-rușilor. Unde-s azi anti-rușii și unionițtii de altă dată - Iu. Roșca, Cubreacov, Dubrovschi, etc? Iar când îl auzim pe O. Țîcu că o cataloghează pe M. Sandu că e omul Moscovei, deja ne umflă râsul pentru că procedeul boxerului provincial Țîcu, deja supra-călărit. Iar pe lângă Iu. Roșca, care a purtat masca CGB-istă zeci de ani până aceasta i-a căzut, O. Țîcu e un diletant, și pentru că de sub masca de pro-român și unionist îi curg MUCII și balele.

D. BRATU 17.07.2020 00:30

Ion Sturza l-a numit pe Țîcu BĂDĂRAN CU PAPION. Dar a jignit noțiunea ”BĂDĂRAN”, care caracterizează un OM. Iar Țîcu nu e om, ci un dobitoc. Doamne, iartă-mă că am greșit și eu și am jignit dobitoacele.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.08.2020 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Praful lui Dodon în ...

10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md