03:19:53 27.05.2024
Stiri

Tehnică militară pe drumurile din mai multe raioane: Ministerul Apărării roagă cetățenii să NU distribuie fotografii în mediul online, pentru a evita „dezinformările”

Actualitate 19.09.2023 14:18 Vizualizări7367 Autor: Ziarul National
Tehnică militară pe drumurile din mai multe raioane: Ministerul Apărării roagă cetățenii să NU distribuie fotografii în mediul online, pentru a evita „dezinformările” Centrul Mass-Media Militară


Ministerul Apărării a făcut un apel public către cetățenii R. Moldova să nu fotografieze și să nu distribuie în mediul online poze cu tehnică militară pe care o surprind pe drumurile din mai multe raioane.

Instituția amintește că pe teritoriul R. Moldova are loc în prezent exercițiul multinațional combinat „Scutul de Foc/Rapid Trident - 2023”, cu participarea a sute de militari din R. Moldova, România și SUA.

„Militarii moldoveni, români și americani continuă deplasarea cu unități de tehnică din dotarea Armatei Naționale pe traseele din republică și executarea misiunilor în conformitate cu scenariul exercițiului. În ultimele zile, aceștia au putut fi văzuți prin zonele adiacente localităţilor din raioanele Hâncești, Cimișlia, Ialoveni, Anenii Noi, Criuleni și altele. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu comunitățile locale pentru a asigura că toate părțile sunt informate în mod corect despre natura și scopul prezenței trupelor participante la exerciții.

Stimați cetățeni, vă rugăm să vă abțineți de la distribuirea imaginilor în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări. (...) Prin antrenamente comune devenim mai bine pregătiți!”, se arată într-un mesaj al Ministerului Apărării.

Menționăm că exercițiul „Scutul de Foc/Rapid Trident 2023” la care participă circa 500 de militari se va desfăşura până pe 22 septembrie curent.

Imagini de la exercițiul militar, surprinse de Centrul Mass-Media Militară:
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md