12:20:26 05.02.2023
Stiri

Spicherul Igor Grosu, întrevedere cu președinta Senatului României, Alina Gorghiu: „Datorită sprijinului României fiecare cetățean al R. Moldova are acum LUMINĂ în casă”

Actualitate 02.12.2022 14:59 Vizualizări1159 Autor: Ziarul National
Spicherul Igor Grosu, întrevedere cu președinta Senatului României, Alina Gorghiu: „Datorită sprijinului României fiecare cetățean al R. Moldova are acum LUMINĂ în casă”


Spicherul Igor Grosu, întrevedere cu președinta Senatului României, Alina Gorghiu: „Datorită sprijinului României fiecare cetățean al R. Moldova are LUMINĂ în casă”

Grație sprijinului României în soluționarea consecințelor crizei energetice, fiecare cetățean al R. Moldova are acum lumină în casă, a declarat astăzi Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu președinta Senatului României, Alina Gorghiu.

„Bucuros să o revăd la Chișinău pe președinta interimară a Senatului României, Alina Gorghiu, mai ales în contextul Zilei Naționale a României și românilor de pretutindeni. Am profitat de ocazie și i-am transmis felicitări și gratitudine României pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună.

Chiar ieri, de ziua națională a României, a fost votat în două lecturi un Acord între România și R. Moldova care prevede construcția a 54 km de apeduct. Acesta va asigura apă potabilă de calitate pentru 15 500 de locuitori din 13 localități din raioanele Nisporeni, Ungheni, Fălești și Glodeni. Și astfel de proiecte frumoase avem multe, inclusiv pe domeniul cultural. De exemplu azi, la Muzeul Național de Artă va fi lansată expoziția „Art Safari” unde vor fi expuse lucrări semnate de clasicii artei românești.

Am transmis doamnei președintă a Senatului gratitudinea noastră pentru tot sprijinul României în soluționarea consecințelor crizei energetice, datorită căruia fiecare cetățean al țării noastre are lumină în case”, a menționat Igor Grosu, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Cei doi oficiali au vorbit și despre situația din regiune, în mod special atacurile Federației Ruse asupra infrastructurii critice din Ucraina și consecințele ei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 02.12.2022 15:21

Nu vehiculați cu gratitudini - lucrați la proiectul UNIRII cu Țara.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.02.2023 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fiindcă Putin se tem...

01.02.2023 09:13 Cazimir Țino Cazimir Țino // Republica Moldova înt...

30.01.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Strategia reintegrării

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md