03:04:38 27.05.2024
Stiri

Și-au cumpărat o piscină, însă POLIȚIA i-a rugat să o strângă. Motivul este INCREDIBIL

Știri 16.07.2018 18:30 Vizualizări2198 Autor: Ziarul National
Și-au cumpărat o piscină, însă POLIȚIA i-a rugat să o strângă. Motivul este INCREDIBIL sursa: unica.ro


Membrii câtorva familii s-au hotărât să își achiziționeze o piscină în încercarea de a trece mai ușor peste caniculă, însă autoritățile le-au cerut să o mute. Motivul este incredibil: dacă un hoț ar încerca să îi jefuiască ar putea să cadă în piscină și să se înece.

Rezidenții comunității din Kent, Marea Britanie, au cumpărat o piscină gonflabilă pentru a se putea răcori în zilele caniculare și pentru a uni comunitatea. Piscina are aproape patru metri lungime și a costat 72 de euro, relatează Unilad.

Cererea oficialilor a venit la scurt timp. Aceștia au rugat familiile să scoată piscina pentru bunăstarea potențialilor intruși.

Unul dintre părinții care a participat la achiziționarea piscinei, Maria Young, a explicat că autoritățile i-au rugat inițial să scoată de tot piscina, apoi s-au răzgândit și au spus că o pot păstra, dar doar pe timpul zilei, iar noaptea să scoată apa din ea.

„Au spus că dacă intră cineva în timpul nopții în piscină? A venit o echipă și a zis inițial că trebuie să scăpăm de ea. Apoi s-au răzgândit și au spus că trebuie să o strângem în fiecare noapte din motive de bunăstare și siguranță”, a afirmat Maria Young.

Pentru a fi umplută, piscina are nevoie de aproape 57.000 de litri de apă.

„Nu înțeleg. Oamenii din alte localități au voie să aibă piscine în grădinile lor. Chiar am spus că vom semna un act de renunțare pentru a ne asuma responsabilitatea pentru ea. Nu știu care este problema, avem un loc drăguț în care toată lumea se strânge și toți se pot bucura de soare. Ne înțelegem foarte bine”, a mai spus femeia.

MHS Homes, care se ocupă de securitatea proprietății, trebuie să se asigure că zona este sigură și astfel a cerut îndepărtarea piscinei.

„Deși este drăguț să vezi oamenii care se adună ca o comunitate, trebuie să ne asigurăm că toți cei care au acces acolo sunt în siguranță. Le-am tot spus rezidenților că piscina trebuie înlăturată și îi vom informa cum se pot bucura de piscină într-o zonă comună. Piscinele aflate în grădinile private și piscinele gonflabile ale copiilor din grădinile comune sunt în regulă cât timp cei mici sunt însoțiți, iar piscinele sunt golite atunci când nu sunt folosite. Nu vrem să stricăm distracția nimănui”, a explicat managerul MHS Homes, Colette McKenney.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md