02:04:22 21.08.2018
 
Stiri

Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio

Social 22.04.2015 07:01 Vizualizări1377 Autor: Ziarul National
Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio adevarul.ro

O fată de 14 ani din judeţul Vrancea şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Copila a lăsat un bilet de adio în care nu şi-a explicat gestul, dar şi-a scris ultima dorinţă: ca tot satul să vină la înmormântarea ei.

O faţă în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VII-a la şcoala din comuna Păuleşti, şi-a pus capăt zilelor, din motive necunoscute. Ea a fost găsit
ă spânzurată de un copac, cu eşarfa pe care o purta la gât. Cel mai probabil, adolescenta şi-a premeditat gestul, asupra ei găsindu-se un bilet de adio destinat familiei.

„Lângă cadavrul care nu prezenta urme de violenţă a fost găsit ghiozdanul cu care fata mergea la Şcoala Gimnazială Păuleşti, unde era elevă în clasa a VII-a. Totodată, lângă corpul acesteia au fost identificate două bilete ce erau destinate părinţilor ei, cerându-le iertare, fără a specifica motivul sinuciderii. În pieptul tinerei era un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale părinţilor. Din discuţiile purtate cu părinţii fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuţii contradictorii între aceştia şi nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest", a precizat insp. pr. Cătălina Murariu, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea, potrivit adevarul.ro.

În biletul de adio, fata a mai specificat că vrea ca întregul sat să participe la funerariile ei.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md