11:48:06 22.07.2018
 
Stiri

Sergiu Sagaidac afirmă că este INTEROGAT la Londra de către agenți federali din SUA pe marginea furtului din sistemul bancar al R. Moldova

Social 21.09.2016 13:45 Vizualizări1360 Autor: Ziarul National
Sergiu Sagaidac afirmă că este INTEROGAT la Londra de către agenți federali din SUA pe marginea furtului din sistemul bancar al R. Moldova Facebook

Fostul angajat al Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac, care a făcut publică anterior o listă cu persoanele implicate sau care au avut tangență cu furtul miliardului din sistemul bancar al R. Moldova, susține că un grup de anchetă format din agenți federali din Statele Unite ale Americii se află acum la Londra.

Potrivit lui Sagaidac, aceștia urmează să-l interogheze pe el și pe alți martori cu privire la frauda bancară și spălările de bani care au avut loc prin intermediul sistemului bancar moldovenesc.

„Grupul de anchetă format din agenți federali ai SUA se afla acum în Londra și urmează să continue audierea unui șir de martori, inclusiv să preia depoziții de la mine. Au fost identificați și continua audierea martorilor care își oferiseră consimțământul de a fi martor, în perioada iulie-august curent”, anunță Sagaidac pe Facebook.

Acesta face apel și la alte persoane care cunosc detalii despre aceste fărădelegi să apeleze la el pentru a lua legătura cu agenții federali din SUA, deoarece, zice el, „cu cât mai mulți martori, cu atât mai mult sporim șansele înfăptuirii unei justiții depline, aflării adevărului deplin”.

CITIȚI și Procurora Bețișor comentează „lista” lui Sagaidac și afirmă că Mihail Gofman face „show”

Menționăm că Sagaidac a plecat la Londra, după ce ar fi identificat mai multe atentate la viața sa, în momentul în care a simțit că la instituția bancară în care lucra se întâmplau lucruri ciudate.

Anterior, mai multe voci de la Chișinău au declarat că SUA desfășoară o anchetă paralelă privind furtul miliardului din R. Moldova, fapt neconfirmat de diplomația americană din R. Moldova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 21.09.2016 13:49

Hai, dati bice! Prindeti, intr-un final, jigodia pitica care a ciordit miliardul/miliardele.

Vasile 21.09.2016 16:44

Sagaidac e si el implicat in camuflarea furtului iar rolul sau de acum e doar de a duce in eroare anchetaa si victimiza actorii mari ca Filat.

Realist 21.09.2016 17:57

Sagaydac, cine te-a facut asa minciunos? Ambasada SUA din Moldova confirma ca in SUA NU este nuci o ancheta pe baza furtului din sistemul bancar!

Vasea 21.09.2016 22:24

Nu e cazul sa ne dam cu declaratii, si cine poate spune cu certitudine ca Sagaidac minte sau nu? Eu zic sa asteptam pentru ca ancheta In SUA nu dureaza o luna doua ci poate fi un an sau mai bine...asa ca nu fugiti inaintea carului

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.07.2018 09:29 Nicolae Negru Oligarhia pre limba ei piere, iar Dod...

16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md