16:31:00 31.05.2020
 
Stiri

Șeful Guvernului îi ia apărarea ministrei Dumbrăveanu, surprinsă fără mască și mănuși la cumpărături: „Unele secături atacă în cel mai obraznic mod. Nu este necesar de purtat mască”

Social 29.03.2020 19:27 Vizualizări1549 Autor: Ziarul National


Șeful Guvernului îi ia apărarea ministrei Dumbrăveanu, surprinsă fără mască și mănuși la cumpărături: „Unele secături atacă în cel mai obraznic mod. Nu este necesar de purtat mască”

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost surprinsă astăzi la cumpărături fără mască și mănuși, iar unii politicieni din opoziție au acuzat-o că „nu este exemplu pentru cetățeni”, deși ne vorbește în fiecare zi despre pericolul infecției cu COVID-19.

„Viorica Dumbraveanu fără mască și mănuși la alimentară. Fix ca șeful ei, Dodon, cu mersul în pădure”, a făcut publică poza cu ministra la magazin Ilian Cașu de la „Partidul Nostru”.

Ministra nu a comentat acuzațiile, dar a postat pe rețelele de socializare, sugestiv, un mesaj despre situațiile în care este necesar să purtăm mască.În apărarea ministrei a sărit, însă, premierul Ion Chicu, exprimându-și „tot respectul, gratitudinea și susținearea” pentru Viorica Dumbrăveanu.

„În ultimul timp, unele secături (elita, cum se cred ei) atacă în cel mai obraznic mod. E clar că nu avem timp și dorință să reacționăm și să ripostăm fiecăruia dintre aceste specimene. N-o fac acum și n-o voi face pe urmă, când scăpăm de urgie. Dar, ca membru și prim-ministru al unei echipe guvernamentale, căreia i-a fost hărăzit de soartă să confrunte această provocare excepțională, trebuie să reacționez la atacurile asupra doamnei ministru Viorica Dumbrăveanu. Atacuri mârșave de la oameni mârșavi.

Da, doamna ministru, pe lângă toate grijile pe care le are în această perioadă (cele mai mari griji în această țară, vă rog să mă credeți) mai trebuie să meargă și la magazin. Are copii, are familie. Nu are „slugi”, ca unii. Și dacă indivizii care o atacă ar fi atenți la ce tot ne spune această doamna, ar înțelege - MASCA NU ESTE NECESAR DE PURTAT, dacă ești sănătos și/sau NU INTERACȚIONEZI cu PERSOANE INFECTATE. Este protocolul OMS și trebuie de respectat. Masca purtată fără rost are efectul exact invers - colector de microbi și viruși.

Asta o spune dna ministru încă din februarie, asta o spune dl Pocanevici - reprezentantul OMS în Moldova, tot de atunci. Tocmai de aceea n-o să ne vedeți pe noi (fără temei) în măști - noi ascultăm și auzim ce ne spun specialiștii, nu diletanții.

Tot respectul, gratitudinea și susținearea noastră, Stimată Doamnă Ministru Viorica Dumbrăveanu!
Sunt mândru și norocos că ne sunteți Ministrul Sănătății în această perioadă dificilă!”, a scris premierul Ion Chicu pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Brigita Josep 30.03.2020 07:32

Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune, fără niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că, de fapt, îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce mi-a făcut acest grozav minunat, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru voi.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md