18:58:27 17.11.2018
 
Stiri

Șefa unei grădinițe din Chișinău, DEMISĂ: Bani strânși ilegal de la părinți și copii alimentați cu bani mai puțini decât cei alocați

Social 09.08.2018 12:22 Vizualizări1067 Autor: Ziarul National
Șefa unei grădinițe din Chișinău, DEMISĂ: Bani strânși ilegal de la părinți și copii alimentați cu bani mai puțini decât cei alocați
Poză simbol

Directoarea grădiniței nr. 53 din sectorul Centru al capitalei a fost concediată.

Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău care susține că decizia de eliberare din funcţie a acesteia a fost luată după un control inopinat desfăşurat în cadrul instituţiei, efectuat de inspectorii Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport la sesizarea mai multor părinţi ai căror copii frecventează această grădiniţă.

„Controlul a stabilit, printre altele că, în luna august 2017, în cadrul instituţiei au fost colectaţi bani pentru evacuarea gunoiului, în urma lucrărilor de reparaţie capitală a acoperişului, deşi aceste lucrări au fost efectuate de către un agent economic. De asemenea, s-a constatat că la organizarea procesului de alimentaţie a copiilor din instituţie nu se respectă cerinţele de alimentaţie în conformitate cu meniul-model aprobat de Centrul de Sănătate Publică şi coordonat de Direcţia educaţie de sector. În acelaşi timp, pe parcursul lunilor mai – iunie 2018, copiii care frecventează grădiniţa au fost alimentaţi cu o normă bănească mai mică decât norma aprobată de Consiliul municipal Chişinău. Concomitent, în cabinetul medical au fost depistate medicamente cu termen expirat”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Chișinău.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md