00:31:35 18.02.2020
 
Stiri

Scrisoarea emoționantă lăsată de o actriță fiicei sale înainte de a muri: A fost răpusă de cancer

Monden 18.06.2019 19:01 Vizualizări1159 Autor: Ziarul National
Scrisoarea emoționantă lăsată de o actriță fiicei sale înainte de a muri: A fost răpusă de cancer


Actrița Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. Înainte de a trece în neființă, actrița de telenovele i-a scris o scrisoare emoționantă fiicei sale, Constanza, în vârstă de 14 ani.

Edith Gonzalez, conștientă fiind că moartea se apropie, dar mai ales anticipând durerea cumplită cu care se va confrunta micuța sa, i-a scris acesteia o scrisoare care avea să-i fie înmânată după înmormântarea sa. Regretata actriță își exprimă bucuria de a-i fi fost mamă și o încurajează pe drumul vieții, subliniind faptul că micuța are o personalitate puternică care o va ajuta să răzbească prin viață și să-și facă un nume, în pofida faimei pe care Edith i-a lăsat-o moștenire:

„Într-o zi ţi-au anunţat venirea pe lume, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să realizez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea modela.

Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere a fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă care este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă.

Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo!“, i-a scris Edith Gonzalez fiicei sale.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. În ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a învins-o în cele din urmă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md