11:13:43 21.02.2024
Stiri

Rușii au furat vagoane ucrainene cu care au transportat mărfuri în Uniunea Europeană. Simbolul Z a fost desenat la vedere

Actualitate 06.12.2022 14:12 Vizualizări1241 Autor: Ziarul National
Rușii au furat vagoane ucrainene cu care au transportat mărfuri în Uniunea Europeană. Simbolul Z a fost desenat la vedere


Rușii folosesc cisterne feroviare furate în Ucraina pentru a transporta mărfuri către Uniunea Europeană. În Lituania a fost observat un rezervor feroviar al JSC „Calea Ferată Ucraineană”, scrie The Insider.

S-a întâmplat pe 8 noiembrie, când cisterna pe care era desenată litera „Z” transporta îngrășăminte din Rusia în Lituania prin Belarus.

Vama lituaniană a declarat că nu va lăsa acest tanc să treacă tocmai din cauza simbolului agresiunii ruse. După incident, au decis să ascundă cu vopsea simbolul, iar pe 12 noiembrie marfa a ajuns la punctul de trecere a frontierei Kyana.

După cum scrie The Insider, citat de Ziare.com, Rusia a furat acest tanc din Ucraina, scoțându-l din regiunea Sumy. Ocupanții nu au reînmatriculat vagoanele, nu au schimbat proprietarul și nu au atribuit noi numere vagoanelor.

Publicația mai informează că înainte de acoperirea simbolului Z, tancul a trecut calm prin granița cu Lituania pe același traseu și cu o încărcătură similară fără probleme. La acea vreme, cisterna transporta amoniac.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md