00:07:33 21.01.2021
 
Stiri

Rușii ar avea un CANDIDAT DE REZERVĂ la alegerile PREZIDENȚIALE. Depinde de doi oameni, dacă Igor Dodon va candida sau va fi sacrificat. Cine ar fi „umbra” actualului președinte

Politică 16.01.2020 11:40 Vizualizări7324 Autor: Ziarul National
Rușii ar avea un CANDIDAT DE REZERVĂ la alegerile PREZIDENȚIALE. Depinde de doi oameni, dacă Igor Dodon va candida sau va fi sacrificat. Cine ar fi „umbra” actualului președinte Facebook


Președintele Igor Dodon ar fi candidatul principal al rușilor la alegerile prezidențiale din acest an, însă lucrurile se pot schimba radical, dacă ar începe să vorbească șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și dacă Vlad Plahotniuc revine la Chișinău și se predă autorităților. De această părere este președintele Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu.

În opinia lui Mocanu, președintele Igor Dodon ar vrea foarte mult ca Plahotniuc să fie capturat de FSB și să nu se mai audă de el niciodată.

„Penitenciarul nr. 13 este la ora actuală cel mai sigur loc pentru Plahotniuc. Așa cum a plecat pe furiș, așa să se și întoarcă. Prima conferință s-o facă din poarta Penitenciarului 13, pentru ca să facă un pas și să ajungă în custodia gardienilor. Altfel, Dodon, împreună cu SIS și în legătură directă cu FSB, vor face tot posibilul ca Plahotniuc să fie capturat și dus în Rusia. Pentru Dodon chestia aceasta este de viață și de moarte. Dacă Plahotniuc ajunge în R. Moldova, atunci Dodon nu mai candidează la funcția de președinte. Va trebui să ajungă și el la pușcărie. Plahotniuc și Viorel Morari sunt singurii care pot să-l aducă pe Igor Dodon în pușcărie”, a declarat Mocanu, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

Acesta a mai adăugat că rușii ar avea un candidat de rezervă la alegerile prezidențiale, în cazul în care Plahotniuc ajunge în R. Moldova și împreună cu Morari vor povesti totul despre neregulile pe care le-ar fi comis actualul președinte.

„Candidatul de bază al rușilor este Dodon, chiar dacă el i-a făcut de râs în înregistrările celea cu Plahotniuc (când spunea că ar primi din Rusia de la 700 000 de dolari până la un milion de dolari lunar n.r.). Rușii știu foarte bine ce a făcut Dodon, unde îi sunt conturile și câți bani are pe ele. Pe ruși nu-i deranjează prea tare asta. Pe ei îi deranjează dacă procurorul general va instrumenta un dosar penal împotriva lui Dodon. Iar acest lucru se poate întâmpla, dacă Viorel Morari începe să vorbească și în condițiile în care Vlad Plahotniuc revine în R. Moldova. Plahotniuc poate să-și păstreze viața, dacă ajunge în R. Moldova, are șansa să spună tot ce a făcut aici și câte scule are pe aici. Dacă Plahotniuc revine, atunci Dodon nu mai poate miza pe suportul rușilor. Atunci rușii o vor promova pe Zinaida Greceanîi. Eu cred că Zinaida Greceanîi poate avea șanse mari, mai ales că rușii au decis că vor avea un singur candidat. De asta Usatîi se dă în spectacol. Lui Usatîi i s-a spus că poate să revină la Moscova doar dacă nu candidează la prezidențiale anul acesta. Rușii nu vor mai mulți candidați, pentru ca să nu fie încurcat Dodon sau Greceanîi. Usatîi e plin de furie, dar își pune căluș la gură când trebuie să spună ceva mai dur despre Dodon. Nimeni dintre sculele Moscovei nu va trebui să candideze”, a continuat Mocanu.

Sursa citată a mai adăugat că președintele Dodon s-ar preface că e de partea lui Alexandr Stoianoglo: „Lupta lui e să-l dea pe Plahotniuc lui Putin și să nu se mai audă nimic de el. Dodon va străluci când Plahotniuc va ajunge în custodia rușilor. Pentru că doar în acest caz el va candida la prezidențiale. Dacă nu se va întâmpla așa, atunci cu același succes candidatul rușilor va fi Zinaida Greceanîi”.

Menționăm că, anterior, președintele Igor Dodon a declarat că își dorește ca Vlad Plahotniuc să fie adus în cătușe în R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Petru 16.01.2020 13:08

Nu cred ca rusii nu au si al treilea candidat,Mocanu n u stie nimic. Al treilea candidat ar fi o persoana neafiliata politic. Electoratul rusofon e nemultumit ca Dodon nu intreprinde pasi consecventi de aderare la Rusia.

Ion 16.01.2020 13:56

Mocanu merita dus la casa de nebuni! Dodon e gandon, dar mocanu e stricat de minti, necatind ca acest nebun-Mocanu a spus primul despre Padurea Domneasca! Nebun cu nebun gasesc limbi comune!

Titirez 16.01.2020 16:11

Presupozițiile lui Sergiu Mocanu sunt realmente de luat in seamă !

macar 16.01.2020 16:41

In general dodon nu a facut nimic din celel promise. Desprea recuperarea miliardului dodon tine in umbra lista, deoarece acolo sunt deputati socialisti, pe care dodon nu-i poate divulga. dodon este succesorul lui plahotniuc !!!

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md