20:33:42 29.09.2022
Stiri

Reprezentantul Ucrainei în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, discuții la sediul MAEIE despre menținerea păcii la Nistru

Actualitate 12.08.2022 11:39 Vizualizări1033 Autor: Ziarul National
Reprezentantul Ucrainei în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, discuții la sediul MAEIE despre menținerea păcii la Nistru


Evoluțiile în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, urmare a agresiunii militare împotriva Ucrainei, dar și importanța menținerii păcii și stabilității pe ambele maluri ale râului Nistru au fost subiectele abordate de secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ruslan Bolbocean, cu reprezentantul Ucrainei în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, Yuri Klymenko, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

De asemenea, oficialii au făcut, în cadrul întrevederii, o trecere în revistă a relațiilor bilaterale moldo-ucrainene, fiind evidențiată intensitatea contactelor în vederea realizării diverselor proiecte de interes comun.

Secretarul de stat Ruslan Bolbocean a reiterat poziția Republicii Moldova privind soluționarea pașnică, prin mijloace politice, a conflictului transnistrean în baza principiilor agreate în cadrul OSCE.

Diplomatul moldovean a mai subliniat angajamentul autorităților Republicii Moldova de a continua acordarea asistenței și suportului umanitar poporului ucrainean.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Miticu Mitica 12.08.2022 21:00

Ce cale pasnica fratilor. RM s-a desprins din URSS cu tôt cu Transnistria in componenta ei. Embargo !!! Precum ucrainieni vanati toti vectorii ungheatarii polaire sovietice . Unul caté unul...dupa legile Moldovei ..la inchisoare pt nerespectatea constitutiei. Iar de nu suntem in stare semnati un accord si Dati temporar Transnistria ucrzinienilor ça o curata ei de mizeriile sovietice. Ce inchisoare ? Le trimit ucrainieni direct un glont ça este mai ieftin asa. Puneti mana si strangetii cu usa. Au venit toate scursurile sovietice pe taramul Moldovei sa ne spuna ce sa facem ? Sa plece hai hui in soiuzia ça aici nu este soviet !!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce nu renunță Put...

23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md