22:56:48 16.01.2018
Stiri

RECIDIVĂ // Unul dintre minorii condamnați pentru uciderea adolescentei de la Strășeni ar fi agresat SEXUAL un coleg de celulă

Social 03.01.2018 11:39 Vizualizări1634 Autor: Ziarul National
RECIDIVĂ // Unul dintre minorii condamnați pentru uciderea adolescentei de la Strășeni ar fi agresat SEXUAL un coleg de celulă Publika
Doi dintre minorii care aiu recunoscut că au ucis-o pe adolescenta de la Strășeni

Un deținut minor de la Penitenciarul nr.13 din Chișinău s-a plâns, pe 30 decembrie 2017, că a fost agresat sexual de către un alt deținut din celulă.

Potrivit Departamentului Instituții Penitenciare (DIP), agresorul este unul dintre cei trei minori deținuți, care se fac vinovați de comiterea crimei de la Strășeni, când o adolecentă de 14 ani a fost ucisă la finele anului 2016 și lăsată într-o construcție nefinisată.

„Serviciile de resort ale penitenciarului întreprind măsuri de rigoare pentru stabilirea veridicității celor invocate, fiind implicați în acest sens medicii legiști și anunțate organele procuraturii și Avocatul copilului. Tot atunci, același deținut agresor a efectuat un atac și asupra personalului penitenciar, au avut de suferit doi angajați, fiindu-i aplicată ca măsură excepțională mijloace speciale. Decizia definitivă va fi adoptată de către procuratura mun. Chișinău”, anunță DIP într-un comunicat de presă.

Amintim că prima instanță i-a condamnat, în aprilie curent, pe cei trei minori din Strășeni la câte șase ani și opt luni de închisoare. Pedeapsa a fost micșorată de aproape trei ori, deoarece făptașii sunt minori și și-au recunoscut vina. În timpul ședințelor de judecată, cei trei aveau un comportament bizar - râzând și făcând glume între ei, dar și agresând jurnaliștii.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
16.01.2018 10:12 Ziarul National Octavian Țâcu // Fanarioții

15.01.2018 09:00 Nicolae Negru Referendumul, între formalismul CEC ș...

12.01.2018 09:10 Nicolae Negru Cum poate anula Moscova legea împotri...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md