05:49:10 20.06.2024
Stiri

Reacție CINICĂ a Rusiei, după ce SIS a deconspirat și REȚINUT la Chișinău liderii unei rețele de SPIONAJ coordonată de FSB: ,,Rusia, spre deosebire de Occident, respectă suveranitatea altor state și nu se implică în treburile lor interne"

Actualitate 10.07.2023 21:41 Vizualizări1622 Autor: Ziarul National
Reacție CINICĂ a Rusiei, după ce SIS a deconspirat și REȚINUT la Chișinău liderii unei rețele de SPIONAJ coordonată de FSB: ,,Rusia, spre deosebire de Occident, respectă suveranitatea altor state și nu se implică în treburile lor interne


Deconspirarea și destructurarea de către Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a unei rețele de agentură rusă, coordonată de Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), este catalogată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău drep o ,,campanie antirusă" pusă la cale de ,,Occidentul colectiv".

Citește și: VIDEO // Cine ar fi agenții FSB reținuți de procurori, care au construit o adevărată rețea de SPIONAJ pe teritoriul R. Moldova. Unul dintre aceștia a fost văzut la sediul PSRM alături de Dodon și Ion Ceban

Misiunea diplomatică a Rusiei a venit cu un comentariu, după ce SIS a anunțat astăzi că doi cetățeni ruși au construit, timp de trei ani, o rețea de agentură în R. Moldova, care a fost orientată spre influențarea proceselor social-politice din R. Moldova.

Citește și: VIDEO // SIS a deconspirat o nouă rețea de SPIONAJ rus în R. Moldova, care ar fi implicată în acțiuni de TRĂDARE de PATRIE: 500 000 de dolari trimise într-un singur an din Rusia pentru rețeaua coordonată de FSB

,,Am aflat cu nedumerire, din presă, că „mâna Moscovei” a fost implicată într-un nou „scandal de spionaj” pe teritoriul R. Moldova. Acuzațiile aduse Federației Ruse în destabilizarea și influențarea proceselor politice ale republicii au devenit un fel de ,,carte de vizită” în cadrul unei campanii antiruse, coordonate de ,,Occidentul colectiv”. Cu părere de rău, constatăm că această practică a fost preluată și de partea moldoveneasca. Pentru a cât oară încercăm să accentuăm că Rusia, spre deosebire de Occident, respectă suveranitatea altor state și nu se implică în treburile lor interne”, se arată în comentariul Ambasadei Rusiei, stat care susține separatismul pe teritoriul R. Moldova.

Directorul SIS, Alexandru Musteața, a declarata astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că Rusia ar fi învestit mai mult de jumătate de milion de dolari în rețeaua construită de cei doi ruși, care acționa sub comanda și coordonarea Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md