15:17:52 17.10.2021
Stiri

Procuratura Generală NEAGĂ faptul că a primit autodenunțuri de la Plahotniuc și Iaralov privind conținutul „KULIOK”-ului ajuns la Dodon: „Justiția nu se face pe Facebook sau în studiouri televizate”

Actualitate 07.05.2021 13:33 Vizualizări1870 Autor: Ziarul National
Procuratura Generală NEAGĂ faptul că a primit autodenunțuri de la Plahotniuc și Iaralov privind conținutul „KULIOK”-ului ajuns la Dodon: „Justiția nu se face pe Facebook sau în studiouri televizate”


Procuratura Generală (PG) neagă faptul că a primit autodenunțuri de la foștii democrați Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov cu privire la conținutul renumitei pungi negre pe care Igor Dodon i-o pasa „lui Costea care să i-o dea lui Cornel” în luna iunie 2019, în biroul lui Plahotniuc.

Deputații Iurie Reniță și Vlad Cebotari au declarat, ieri-seară, în cadrul unei emisiuni televizate că procurorii au ridicat toate înregistrările video care vizau întâlnirea în cadrul căreia Dodon, Plahotniuc și Iaralov discutau despre federalizarea R. Moldova, iar socialistul se lăuda că primește până la un milion de dolari lunar din Federația Rusă ca să-și întrețină partidul.

Instituția condusă de Alexandr Stoianoglo a refuzat anterior să deschidă o urmărire penală în acest caz și crede că acest subiect a reapărut în vizorul public din cauza campaniei electorale actuale.

CITIȚI și Plahotniuc a DEZVĂLUIT ce ar fi fost în misteriosul „KULIOK”, care ar fi ajuns la Dodon. „Procuratura a ridicat toate înregistrările și toate copiile care au ținut de acel episod”

„Pentru corecta informare a opiniei publice, menţionăm că, Procuratura NU a recepționat vreun autodenunț sau denunț în acest sens, iar cele invocate de domnul deputat NU corespund adevărului și nu sunt de natură să afecteze valoarea soluțiilor emise de procurori și judecători în speța dată. În acest context, lansăm o invitație publică către deputatul Reniță, în cazul în care dispune de careva materiale relevante să le prezinte oficial la Procuratură pentru a fi valorificate conform procedurilor legale. Justiția nu se face pe Facebook sau în studiouri televizate, iar procedurile legale trebuie să fie cunoscute în special de către aleșii poporului, deputați în Parlament”, cităm din comunicatul Procuraturii.

PG îndeamnă concurenții electorali „să încerce să iasă în evidență prin alte metode decât a face din Procuratură un subiect de polemici și să-și construiască campaniile pe subiecte care țin direct de sfera competenței lor”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md