14:17:42 04.06.2023
Stiri

Președintele Legislativului din Letonia, Edvards Smiltēns, vizită oficială în Republica Moldova și întâlniri la cel mai înalt nivel

Actualitate 20.03.2023 11:19 Vizualizări685 Autor: Ziarul National
Președintele Legislativului din Letonia, Edvards Smiltēns, vizită oficială în Republica Moldova și întâlniri la cel mai înalt nivel
Președintele Saeima Republicii Letonia, Edvards Smiltēns


Președintele Saeima Republicii Letonia, Edvards Smiltēns, se va afla, în perioada 21 – 23 martie curent, într-o vizită oficială în Republica Moldova.

Parlamentul anunță că oficialul leton va avea întrevederi cu președinta Maia Sandu, cu spicherul Igor Grosu și cu prim-ministrul Dorin Recean.

Agenda vizitei mai include discuții cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană și din Grupul de prietenie cu Republica Letonia, precum și cu viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Potrivit programului vizitei, președintele Parlamentului, Igor Grosu, și omologul său, Edvards Smiltēns, vor planta copaci la Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”.

De asemenea, în cadrul vizitei la Chișinău, președintele Saeima Republicii Letonia va avea o întâlnire cu reprezentanții societății civile și cu membrii inițiativei civice „Moldova pentru Pace”, care oferă asistență refugiaților din Ucraina.

Președintele Saeima Republicii Letonia, Edvards Smiltēns, va fi însoțit în vizita sa oficială în țara noastră de către președintele Comitetului afaceri externe, Rihards Kols, și de către președintele Comitetului afaceri europene, Andris Sprūds, președinte al Grupului pentru promovarea cooperării cu Parlamentul R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2023 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Resetarea Europei, l...

31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md