11:25:15 21.02.2024
Stiri

Premierul Natalia Gavrilița a dat indicațiile necesare pentru a trece imediat Aeroportul în gestiunea statului, după decizia executorie a Curții de Apel: „Tranziția va fi una ordonată. Vom gestiona profesionist acest bun al statului”

Actualitate 23.11.2022 12:30 Vizualizări1249 Autor: Ziarul National
Premierul Natalia Gavrilița a dat indicațiile necesare pentru a trece imediat Aeroportul în gestiunea statului, după decizia executorie a Curții de Apel: „Tranziția va fi una ordonată. Vom gestiona profesionist acest bun al statului”


Prim-ministra Natalia Gavrilița, pe care „știrea bună” privind întoarcerea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului, potrivit unei decizii definitive și executorie a Curții de Apel Chișinău, a „prins-o” în drum spre Edineț, unde are loc ședința Guvernului, a dat deja indicațiile necesare ca acest bun strategic să fie preluat de către stat.

„Iată că vedem finalitate în dosare mari, dosare concrete. (...) Tranziția va fi una ordonată. (...) Vom gestiona profesionist acest bun al statului”, a dat asigurări Natalia Gavrilița în debutul ședinței Guvernului.

Șefa Cabinetului de miniștri a declarat că statul va face investiții în pista Aeroportului și va dezvolta servicii „la costuri accesibile” pentru cetățeni și a asigurat angajații de la Aeroport că nu-și vor pierde locurile de muncă.

CITIȚI și Aeroportul Internațional Chișinău REVINE în proprietatea statului: „Decizia e DEFINITIVĂ și executorie”

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a adăugat că recuperarea acestui bun este meritul cetățenilor R. Moldova, care își doresc gestionarea Aeroportului în folosul lor, nu în „interesul clanurilor oligarhice”, care au jecmănit cetățenii.

Aceeași sursă a precizat că Agenția Proprietății Publice urmează să treacă bunurile și activele concesionate în gestiunea statului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md