00:28:49 13.08.2022
Stiri

Platon, Chicu, Ceban, Petrenco, Ciubașenco sau Muravschi, ÎNCOLONAȚI în spatele lui Dodon: Cei mai aprigi susținători ai socialistului reținut pentru TRĂDARE de patrie, CORUPȚIE și ÎMBOGĂȚIRE ilicită

Actualitate 25.05.2022 10:49 Vizualizări5196 Autor: Ziarul National
Platon, Chicu, Ceban, Petrenco, Ciubașenco sau Muravschi, ÎNCOLONAȚI în spatele lui Dodon: Cei mai aprigi susținători ai socialistului reținut pentru TRĂDARE de patrie, CORUPȚIE și ÎMBOGĂȚIRE ilicită


Reținerea fostului președinte Igor Dodon, după mai bine de zece ore de percheziții desfășurate pe parcursul zilei de 24 mai, a generat reacții diverse nu numai în R. Moldova, dar și peste hotare.

În timp ce unii au așteptat tragerea la răspundere a socialistului care a lucrat toată viața la stat, dar își duce traiul într-un lux orbitor, alții i-au luat apărarea, reclamând o comandă politică în cazul acestuia.

Procurorii anticorupție îi impută fostului șef de stat, care a fost primit aproape numai la Kremlin pe timpul mandatului său, infracțiuni care țin de corupție pasivă, finanțarea ilegală a partidului, trădare de patrie și îmbogățire ilicită. Codul Penal prevede pentru aceste fapte pedepse maxime de până la 20 de ani de închisoare și amenzi de până la jumătate de milion de lei.

CITIȚI și VIDEO // Dodon și cumnatul său, REȚINUȚI pentru 72 de ore; LUX, BANI și milioane de RUBLE pentru tururi turistice: Procurorii oferă DETALII despre perchezițiile desfășurate astăzi în dosarul care-l vizează pe fostul președinte Igor Dodon

Pe lângă colegii săi din Partidul Socialiștilor, care au protestat ieri în fața Parlamentului, Președinției și casei de milioane a lui Dodon, în sprijinul fostului președinte prorus au sărit și alte personaje publice.

Printre acestea se numără controversatul afacerist Veaceslav Platon, eliberat din pușcărie atunci când Dodon era președinte al R. Moldova, iar Procuratura Generală era condusă de Alexandr Stoianoglo, fostul premier Ion Chicu de pe timpul guvernării lui Dodon, primarul de Chișinău, Ion Ceban, coleg cu Dodon în partidele comuniștilor și, ulterior, socialiștilor, activistul extremist Grigore Petrenco, eliberat din arest pe timpul regimului Plahotniuc în baza garanțiilor oferite de același Dodon, dar și jurnalistul Dmitri Ciubașenco sau fostul funcționar de stat Alexandr Muravschi.

CITIȚI și Închisoare până la 20 de ani și amenzi de până la jumătate de MILION de lei: Ce pedepse prevede Codul PENAL pentru infracțiunile imputate lui Igor Dodon

Vedeți mai jos comentariile acestora vizavi de reținerea lui Igor Dodon:

Veaceslav Platon: „Maiuța, cum dispoziția de ziua de naștere?”

„Dragă Maiuța, sărbătorești astăzi ziua de naștere! Și tu, în stilul dictatorilor africani, ți-ai organizat singură cadoul - corpul predecesorului tău! Partenerii noștri europeni și americani cu siguranță vor aprecia năravul tău plahotniucist sălbatic. După nivelul, dar mai degrabă primitivismul gândirii, ai depășit-o pe Gavrilița cea înconjurată de Ucraina! Uniunea țărilor africane, care mereu își face griji de valorile europene, ne așteaptă! Maiuța, cum dispoziția de ziua de naștere? E bună? E super? Oare chiar nu se puteau face toate astea în oricare altă zi?!”.


CITIȚI și Oamenii KREMLINULUI care îi fac CAMPANIE lui Igor Dodon: Mercenari WAGNER, ofițeri FSB și chiar persoane implicate în omoruri. Până și mesajele premierului Chicu ar fi „coordonate”


Ion Chicu: „Dl Igor Dodon și soția sa au o familie frumoasă. Exprimăm susținerea”

„Dl Igor Dodon și soția sa au o familie frumoasă, cu trei copii foarte buni. Exprimăm susținerea pentru ei în această perioadă dificilă pe care o parcurge familia. Dl Dodon și familia sa sunt cetățeni ai Republicii Moldova, iar acest stat este obligat să le respecte drepturile, precum și ale tuturor cetățenilor. Modul în care procurorii au operat ieri, utilizând practica mai veche a (in)justiției din televizor, arată că statul nu vrea să le respecte drepturile. Aceasta tot timpul se termină foarte rău, inclusiv pentru guvernare. Sperăm că ex-președintele republicii își va putea proba nevinovăția, iar statul nostru îi va oferi dreptul constituțional la apărare”.CITIȚI și Rusia va pune în funcțiune toate PÂRGHIILE sale, inclusiv „GAZPROM”, pentru a-l salva pe Dodon. Nicolae Negru: „Nu va face asta pentru că-l apreciază, ci pentru că e greu să găsești pe cineva care să se UMILEASCĂ în halul acesta”


Ion Ceban: „Atacul asupra lui Dodon este o răfuială politică. Urmează noi scumpiri”

O nouă „sărbătoare” artificială creată pentru cei de la guvernare, pentru a distrage atenția opiniei publice de la problemele adevărate cu care se confruntă astăzi cetățenii Republicii Moldova. Sunt aproape doi ani de la alegerile prezidențiale și aproape un an de la cele parlamentare. Acum se pot din nou relaxa pe o perioadă de timp și să nu producă nimic, deoarece au mai aruncat o fumigenă în spațiul public pentru a se delecta cum oamenii reacționează la o acțiune sau alta de PR pentru propriul orgoliu. (...)

Au subjugat instituțiile statului, Procuratura, SIS, CNA, sistemul de justiție, „Teleradio-Moldova” și le folosesc ca instrumentariu de răzbunare. Zilnic, sute de oameni pleacă din Republica Moldova pentru totdeauna din cauza sărăciei și satele rămân pustii, iar primarii aleși de locuitori nu au pârghii să administreze nimic fără bani veniți din buget. (...)

Perchezițiile și reținerea de azi a fostului șef de stat pot doar să îngrijoreze oamenii, deoarece cu certitudine urmează noi scumpiri sau decizii distrugătoare, despre care ei cunosc și prin astfel de acțiuni vor să aplaneze nemulțumirea oamenilor. (...)

Avem un stat capturat cu încălcarea flagrantă a legilor supreme în stat în folosul celor care guvernează!”


CITIȚI și VIDEO // Noi PROBE care ar demonstra implicarea președintelui Igor Dodon, prin intermediul soției sale Galina, în spălarea de bani prin filiera BAHAMAS


Grigore Petrenco: „Show-ul de astăzi, ca și în cazul arestării procurorului general Stoianoglo, ne-a confirmat statutul de republică bananieră în centrul Europei”


„Aceiași procurori, aceleași metode, maski-show, aceleași canale de scurgere a informației, publicare de fotografii cu probe de la percheziții, încălcarea secretului anchetei, justiție televizată, comandă și fărădelege, într-un cuvânt - plahotniucism! Nimic nu s-a schimbat. (...) Dodon mi-i antipatic. Nu vreau să fiu avocatul lui. Pentru mine este important principiul respectării legii, chiar și în raport cu cei mai înveterați ticăloși. Este imposibil să construieși un stat de drept cu procurori care au făcut parte din grupul criminal organizat al lui Plahotniuc. Imposibil! Show-ul de astăzi, ca și în cazul arestării procurorului general Stoianoglo, ne-a confirmat statutul de republică bananieră în centrul Europei. Plahotniucul colectiv a revenit, din păcate”.CITIȚI și Usatîi râde de DEZMINȚIRILE făcute de staff-ul lui Igor Dodon: „L-am văzut cu toții cu acel KULIOK, dar el zice că nu... Chiar să fie prins cu sacul de BANI în mână, el va spune nu, că toată viața a vândut nuci sau curcani”


Dmitri Ciubașenco: „Război”

„Nu sunt un fan al lui Dodon, el însuși va confirma acest lucru. În povestea urmăririi sale penale, este important să înțelegem ce înseamnă toate acestea pentru Moldova.

1. Un dosar penal împotriva unui fost șef de stat în orice țară este politic prin definiție. La noi de asemenea. Dacă Dodon este vinovat sau nu, instanța trebuie să decidă. Răspunsul la întrebarea dacă o instanță independentă este posibilă, de principiu, în R. Moldova este încă negativ. Până acum, toată chestia asta pare în mod clar făcută la comandă.

2. Faptul că în ziua împlinirii vârstei de 50 de ani, președintele Maia Sandu a plecat într-o „vacanță” la Washington, iar procurorii „i-au dăruit” percheziții la Dodon, demonstrează cât de strașnic este omul. În fanatismul său, pe Sandu nu o va opri nimic. Îi va strivi pe toți cei care nu sunt de acord cu fanteziile ei (geo)politice și vot îndrăzni să-i stea în cale.

3. Fără strângerea șuruburilor, intensificarea represiunilor politice și falsificarea viitoarelor alegeri, Sandu și partidul ei PAS nu își vor păstra puterea. Deci, cu siguranță vor face toate acestea.

4. În acțiunile lor, Sandu și PAS urmează calea omologilor lor ucraineni cu o oarecare întârziere. În Ucraina, se observă următorul algoritm: stabilirea unui regim proeuropean-naționalist, represiuni împotriva adversarilor politici, război, pierderea teritoriilor și a populației, prăbușirea țării.

Guvernul ucrainean a ajuns la a patra etapă a acestui scenariu, omologii săi de la Chișinău au trecut la a doua. Acțiunile lui Sandu sunt susținute necondiționat de patronii ei occidentali. Aceasta înseamnă că șansele moldovenilor de a influența cumva ceea ce se întâmplă sunt minime, iar punctele 3 (război), 4 (pierderea teritoriilor și a populației) și 5 (prăbușirea țării) de mai sus se vor trece din teorie în realitate. Ca să zic așa, Doctrina Sandu în acțiune”.CITIȚI și Dodon, „ȘAHISTUL MINCINOS”: În iunie spunea că a făcut „jocul” serviciilor secrete rusești în discuțiile cu Plahotniuc referitoare la federalizarea R. Moldova și finanțarea PSRM din Rusia. Astăzi întreabă nonșalant „CARE JOC”?


Alexandr Muravschi: „Cu șeful statului este coordonată până și culoarea chiloților pe care îi vor purta mascații”

„Orice persoană, care cunoaște cum funcționează aparatul de conducere a statului, știe că despre astfel de operațiuni este informat președintele republicii. Mai mult, cu șeful statului este coordonat fiecare detaliu, până și culoarea chiloților pe care îi vor purta mascații. Mai ales când la astfel de acțiuni participă și ofițerii SIS, instituția care se subordonează nemijlocit președintelui republicii”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Mircea 25.05.2022 12:43

Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege chiar daca ai familie si copii frumosi. Asteptam instrumentarea cazului, iar daca va fi sau nu gasit vinovant pe capetele de acuzare se va pronunta justitia. Sper sa aiba parte de o judecata dreapta, nici mai mult nici mai putin.

TUN 25.05.2022 14:23

Un tavarici de mai sus care sustzine pe dodon vorbeste de "" republicananiera "" din tzara MALDA - HI - STA "" ( maldavania lui hitler -stalin ) . Cuvantul "" bananiera "" este o insulta la adresa popoarelor africane. Expresia corecta pentru trecutul regim ar fi :::: "" Republica Kuliocara Dodonista "", atat de detestata de votantzii UE ului_.

Veteran-Echip 25.05.2022 16:42

O țară întreagă a devenit martor cum I. Dodon primea de la PLAHATNIUC, pe care chiar el și ortacii lui au recunoscut că e un criminal - un KULIOC în care erau banii pentru salariile echipei PSRM, dar și martori cum Dodon ticluia cu criminalul Iaralov (apropo -cetățean american) documente pentru federalizarea Republicii Moldova.Iar Platon, Chicu și Ceban îl apără pentru căp sunt turmenați de ură față de M. Sandu și PAS, ;i totodat[ - sunt parte a scenariului de vindere a MOLDOVEI. Iar Ciubașenco și Muravachi sunt parte a așa zisului РУССКИЙ МИР, care de factо е ФАШИСТСКИЙ МИР.

Ralphbat 06.06.2022 10:49

cialis 20 mg for sale <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil without a doctor's prescription</a>

StromNen 07.06.2022 12:40

[url=https://stromectolgf.online/#]cost of ivermectin 1% cream[/url] ivermectin for humans

IverExemo 07.06.2022 16:03

ivermectin lotion <a href=" https://stromectolgf.com/# ">stromectol 3 mg tablets price</a>

ThomasNes 10.06.2022 23:45

[url=https://drwithoutdoctorprescription.site/#]tadalafil without a doctor's prescription[/url] canadian drugstore online

Ralphbat 10.06.2022 23:51

cialis black 800 mg pill house <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">generic version of cialis</a>

Cameronadota 10.06.2022 23:58

canadian drugs online <a href=" https://drwithoutdoctorprescription.site/# ">online canadian pharmacy</a>

Cameronadota 11.06.2022 17:32

ed drugs online from canada <a href=" https://drwithoutdoctorprescription.site/# ">canadian medications</a>

ThomasNes 11.06.2022 23:24

[url=https://drwithoutdoctorprescription.online/#]buy prescription drugs online legally[/url] discount prescription drugs

Ralphbat 12.06.2022 01:18

cialis over night <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">buying cialis online in australia</a>

Michaelgat 17.06.2022 06:13

https://sildenafilmg.shop/# where to buy viagra

Jamisonmoory 17.06.2022 09:13

buy real viagra online <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">best place to buy generic viagra online</a> https://sildenafilmg.online/# best over the counter viagra [url=https://sildenafilmg.com/#]sildenafil 20 mg[/url] viagra discount

Jamisonmoory 18.06.2022 18:33

viagra over the counter walmart <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">buy generic 100mg viagra online</a> https://sildenafilmg.online/# viagra price [url=https://sildenafilmg.shop/#]sildenafil[/url] viagra from canada

Michaelgat 19.06.2022 04:13

https://sildenafilmg.online/# best over the counter viagra

BrandonDeatt 19.06.2022 21:19

viagra from canada <a href=" https://sildenafilmg.com/# ">viagra for men</a>

Jamisonmoory 20.06.2022 10:34

best over the counter viagra <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">viagra discount</a> https://sildenafilmg.online/# viagra cost [url=https://sildenafilmg.com/#]viagra pills[/url] viagra from india

BrandonDeatt 20.06.2022 20:36

where to buy viagra <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">viagra over the counter walmart</a>

GeorgeChind 21.06.2022 16:05

doxycycline 100mg buy online <a href=" https://doxycyclineforsale.life/# ">doxycycline online usa</a>

GeorgeChind 22.06.2022 11:11

prednisone over the counter cost <a href=" https://prednisoneforsale.store/# ">order prednisone on line</a>

ShelbyFruiz 22.06.2022 15:59

[url=https://doxycyclineforsale.life/#]doxycycline 150 mg tablets[/url] doxycycline tablets online india

GeorgeChind 23.06.2022 06:13

over the counter prednisone medicine <a href=" https://prednisoneforsale.store/# ">pharmacy cost of prednisone</a>

Stephentup 23.06.2022 14:08

https://zithromaxforsale.shop/# buy azithromycin zithromax

RickyByday 23.06.2022 16:20

[url=https://prednisoneforsale.store/#]cheapest prednisone no prescription[/url] prednisone 20 mg pill

HomerSes 24.06.2022 00:15

where can i buy zithromax uk <a href=" https://zithromaxforsale.shop/# ">zithromax for sale 500 mg</a> https://doxycyclineforsale.life/# order doxycycline online canada [url=https://doxycyclineforsale.life/#]doxycycline 5553[/url] doxycycline tablets over the counter

GeorgeChind 24.06.2022 01:21

prednisone pack <a href=" https://prednisoneforsale.store/# ">prednisone 30 mg tablet</a>

Philipgenly 24.06.2022 06:36

lipitor online pharmacy <a href=" https://buylipitor.store/# ">generic cost of lipitor</a> https://buynolvadex.store/# tamoxifen reviews [url=https://buytadalafil.men/#]tadalafil in india online[/url] tadalafil mexico price

Philipgenly 25.06.2022 13:36

metformin on line <a href=" https://buymetformin.best/# ">metformin 1500</a> https://buymetformin.best/# how to get metformin over the counter [url=https://buynolvadex.store/#]tamoxifen lawsuit[/url] tamoxifen and uterine thickening

RickyByday 25.06.2022 23:48

lipitor 20 mg pill <a href=" https://buylipitor.store/# ">lipitor generic on line no prescription</a> https://buytadalafil.men/# how much is tadalafil [url=https://buynolvadex.store/#]nolvadex for sale amazon[/url] nolvadex for pct

Anthonynon 26.06.2022 16:38

https://buymetformin.best/# metformin otc

RickyByday 27.06.2022 01:14

best tadalafil generic <a href=" https://buytadalafil.men/# ">canadian pharmacy tadalafil 20mg</a> https://buytadalafil.men/# tadalafil online without prescription [url=https://buymetformin.best/#]order metformin medicine[/url] metformin tab price

Edwardmully 27.06.2022 04:50

buy cheap metformin online <a href=" https://buymetformin.best/# ">metformin 500 mg er</a>

RonaldKEt 27.06.2022 10:00

https://buylipitor.store/# lipitor rx

JefferyDaw 28.06.2022 06:17

online diflucan <a href=" https://diflucan.icu/# ">diflucan prescription</a>

RobertStype 29.06.2022 06:32

https://cipro.best/# cipro

Jeffreywathy 29.06.2022 08:17

buy ed pills <a href=" https://erectionpills.best/# ">otc ed pills</a> https://erectionpills.best/# erectile dysfunction drug [url=https://diflucan.icu/#]diflucan singapore pharmacy[/url] diflucan otc uk

IsiahGip 30.06.2022 01:34

cipro ciprofloxacin <a href=" https://cipro.best/# ">buy generic ciprofloxacin</a>

JefferyDaw 30.06.2022 04:47

gabapentin 600 mg <a href=" https://gabapentin.icu/# ">generic neurontin pill</a>

RobertStype 30.06.2022 14:36

https://erectionpills.best/# best erection pills

Jeffreywathy 01.07.2022 03:50

erection pills viagra online <a href=" https://erectionpills.best/# ">ed meds</a> https://diflucan.icu/# diflucan pills for sale [url=https://withoutprescription.store/#]buy prescription drugs without doctor[/url] cheap pet meds without vet prescription

JefferyDaw 01.07.2022 12:26

п»їerectile dysfunction medication <a href=" https://erectionpills.best/# ">treatments for ed</a>

IsiahGip 01.07.2022 14:23

prescription drugs online without doctor <a href=" https://withoutprescription.store/# ">online prescription for ed meds</a>

Georgeved 01.07.2022 14:48

https://diflucan.icu/# 3 diflucan pills

RobertStype 01.07.2022 22:49

https://withoutprescription.store/# pet meds without vet prescription canada

Andrewskymn 01.07.2022 23:50

purchase neurontin <a href=" https://gabapentin.icu/# ">neurontin price south africa</a> https://withoutprescription.store/# pain medications without a prescription [url=https://erectionpills.best/#]online ed pills[/url] gnc ed pills

JefferyDaw 02.07.2022 20:09

prescription drugs <a href=" https://withoutprescription.store/# ">how can i order prescription drugs without a doctor</a>

Jeffreywathy 02.07.2022 23:41

how much is diflucan <a href=" https://diflucan.icu/# ">buy diflucan online cheap</a> https://withoutprescription.store/# buy prescription drugs from canada [url=https://cipro.best/#]buy cipro online canada[/url] cipro for sale

IsiahGip 03.07.2022 03:01

diflucan 150 mg capsule <a href=" https://diflucan.icu/# ">diflucan online purchase uk</a>

RobertStype 03.07.2022 06:56

https://diflucan.icu/# diflucan price in india

JefferyDaw 04.07.2022 04:33

carprofen without vet prescription <a href=" https://withoutprescription.store/# ">ed meds online without doctor prescription</a>

RobertStype 04.07.2022 15:39

https://cipro.best/# cipro ciprofloxacin

Georgeved 05.07.2022 04:31

https://withoutprescription.store/# buy prescription drugs from india

JefferyDaw 05.07.2022 12:25

diflucan tabs <a href=" https://diflucan.icu/# ">can i buy diflucan over the counter in canada</a>

Jeffreywathy 05.07.2022 17:16

neurontin 10 mg <a href=" https://gabapentin.icu/# ">neurontin 2400 mg</a> https://diflucan.icu/# diflucan otc where to buy [url=https://diflucan.icu/#]diflucan 300 mg[/url] can you buy diflucan over the counter in australia

RobertStype 06.07.2022 00:30

https://diflucan.icu/# diflucan pill otc

IsiahGip 06.07.2022 04:53

where can i buy cipro online <a href=" https://cipro.best/# ">antibiotics cipro</a>

Andrewskymn 06.07.2022 12:39

best male ed pills <a href=" https://erectionpills.best/# ">ed pills that really work</a> https://diflucan.icu/# how to get diflucan [url=https://gabapentin.icu/#]ordering neurontin online[/url] neurontin 100 mg cap

JefferyDaw 06.07.2022 19:56

non prescription erection pills <a href=" https://erectionpills.best/# ">male erection pills</a>

StevenNek 08.07.2022 07:10

https://drugsonline.store/# treatments for ed

Darrellacalm 08.07.2022 11:42

ivermectin cream cost <a href=" https://stromectol.life/# ">ivermectin 6mg</a>

Michaelgew 08.07.2022 21:42

male erection <a href=" https://drugsonline.store/# ">canadian pharmacy online</a>

StevenNek 09.07.2022 15:42

https://drugsonline.store/# pharmacy online

Darrellacalm 10.07.2022 01:33

buy doxycycline <a href=" https://doxycyclineonline.store/# ">doxycycline for sale</a>

FrankVoK 10.07.2022 02:33

doxycycline without prescription <a href=" https://doxycyclineonline.store/# ">buy doxycycline</a>

Michaelgew 10.07.2022 18:08

online ed medications <a href=" https://edpills.best/# ">buy erection pills</a>

StevenNek 11.07.2022 00:28

https://doxycyclineonline.store/# purchase doxycycline

Davidblire 11.07.2022 00:44

https://clomidonline.icu/# clomid for sale

DanielTab 11.07.2022 02:11

[url=https://doxycyclineonline.store/#]doxycycline for sale[/url] buy doxycycline

Darrellacalm 11.07.2022 15:37

cheap clomid <a href=" https://clomidonline.icu/# ">clomid</a>

StevenNek 12.07.2022 09:01

https://stromectol.life/# stromectol

Michaelgew 12.07.2022 14:40

doxycycline without prescription <a href=" https://doxycyclineonline.store/# ">cheap doxycycline</a>

FrankVoK 12.07.2022 21:56

pain meds without written prescription <a href=" https://drugsonline.store/# ">ed meds online without doctor prescription</a>

Brandonlob 13.07.2022 18:08

stromectol 12 mg tablets <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol</a>

Brandonlob 14.07.2022 07:40

stromectol <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol for humans for sale</a>

Phillipcrext 14.07.2022 16:19

stromectol 3 mg tablets price <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">order stromectol over the counter</a>

JamesTew 14.07.2022 21:12

https://stromectoltrust.com/# stromectol for humans for sale

Phillipcrext 16.07.2022 01:44

j r enterprises ivermectin <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol</a>

Jefferyped 17.07.2022 05:33

https://pharmacyizi.com/# online meds for ed

Larrymum 17.07.2022 07:09

https://pharmacyizi.com/# drugs to treat ed

ArthurBam 17.07.2022 09:59

https://pharmacyizi.com/# ed medications

Larrymum 18.07.2022 16:32

https://pharmacyizi.com/# erectile dysfunction drug

ArthurBam 18.07.2022 23:28

https://pharmacyizi.com/# vitamins for ed

Jefferyped 19.07.2022 15:29

https://pharmacyizi.com/# ed drug comparison

RichardSes 19.07.2022 23:04

ed prescription drugs <a href=" https://pharmacyizi.com/# ">buy canadian drugs</a>

DouglasEvose 20.07.2022 03:11

https://pharmacyizi.com/# the best ed drug

ArthurBam 20.07.2022 12:42

https://pharmacyizi.com/# ed drugs

Kevinnit 20.07.2022 14:33

https://pharmacyizi.com/# errectile disfunction

Jefferyped 21.07.2022 04:10

https://pharmacyizi.com/# viagra vs cialis bodybuilding

Pillgrels 21.07.2022 22:25

canadian online drugstore <a href=" https://canadiandrugs.best/# ">prescription drugs online without doctor</a>

GeraldAdave 22.07.2022 16:05

[url=https://canadiandrugs.best/#]buy prescription drugs from canada cheap[/url] how to get prescription drugs without doctor

Georgenar 22.07.2022 21:48

https://allpharm.store/# canadian pharmacy generic viagra

Pillgrels 23.07.2022 02:48

best online canadian pharmacy <a href=" https://canadiandrugs.best/# ">pet meds without vet prescription canada</a>

Richardownes 23.07.2022 11:01

https://allpharm.store/# Xeloda

GeraldAdave 24.07.2022 01:00

[url=https://allpharm.store/#]Cefixime[/url] meds online without doctor prescription

Earnestcob 25.07.2022 01:46

canadian medications <a href=" https://canadiandrugs.best/# ">ed meds online without prescription or membership</a>

GeraldAdave 25.07.2022 10:00

[url=https://canadiandrugs.best/#]canadian medications[/url] online canadian drugstore

Pillgrels 25.07.2022 12:15

best canadian online pharmacy <a href=" https://canadiandrugs.best/# ">online canadian pharmacy</a>

MatthewInore 25.07.2022 18:16

https://erectionpills.shop/# best otc ed pills

Pillgrels 26.07.2022 17:06

п»їerectile dysfunction medication <a href=" https://erectionpills.shop/# ">treatment of ed</a>

GeraldAdave 26.07.2022 19:10

[url=https://onlinepharmacy.men/#]pharmacy shop[/url] legit pharmacy websites

Richardownes 27.07.2022 01:32

https://allpharm.store/# Ceftin

Pillgrels 27.07.2022 19:19

which pharmacy is cheaper <a href=" https://onlinepharmacy.men/# ">canadian pharmacy 24h com</a>

GeraldAdave 28.07.2022 04:18

[url=https://canadiandrugs.best/#]canadian pharmacy[/url] comfortis for dogs without vet prescription

Robertgowly 29.07.2022 15:17

stromectol 0.5 mg <a href=" http://stromectolbestprice.com/# ">how to buy stromectol</a>

JeffreyZipsy 30.07.2022 09:32

http://stromectolbestprice.com/# stromectol demodex

CareyDycle 30.07.2022 16:16

[url=https://stromectolbestprice.com/#]agri-mectin ivermectin[/url] where to buy ivermectin

Robertgowly 30.07.2022 20:19

stromectol australia <a href=" https://stromectolbestprice.com/# ">stromectol nz</a>

JeffreyZipsy 31.07.2022 18:52

https://stromectolbestprice.com/# ivermectin for fungus

Robertgowly 01.08.2022 01:06

purchase stromectol <a href=" http://stromectolbestprice.com/# ">stromectol dosage for humans</a>

Jameschern 01.08.2022 07:54

[url=https://drugsbestprice.com/#]ed medications[/url] male enhancement pills

MichaelEmoxy 01.08.2022 09:30

https://drugsbestprice.com/# ed remedies that really work [url=https://drugsbestprice.com/#]online prescription for ed meds[/url] mens erection pills

JamesNon 01.08.2022 11:33

erectile dysfunction pills <a href=" https://drugsbestprice.com/# ">canadian drug prices</a>

GerardSom 02.08.2022 04:27

https://drugsbestprice.com/# comparison of ed drugs

MichaelThuby 02.08.2022 12:45

natural cures for ed <a href=" https://drugsbestprice.com/# ">new ed treatments</a>

Jameschern 03.08.2022 04:16

[url=https://drugsbestprice.com/#]drugs to treat ed[/url] ed treatment options

DarnellSaw 03.08.2022 19:40

comfortis without vet prescription <a href=" https://medrxfast.com/# ">buy canadian drugs</a>

DustinArriz 04.08.2022 13:34

https://medrxfast.com/# prescription drugs without prior prescription

DavidPut 04.08.2022 15:17

[url=https://medrxfast.com/#]canadian online drugs[/url] discount prescription drugs

DavidPut 06.08.2022 04:36

[url=https://medrxfast.com/#]canadian drug prices[/url] prescription drugs online without doctor

DarnellSaw 06.08.2022 05:17

canadian drug pharmacy <a href=" https://medrxfast.com/# ">non prescription ed drugs</a>

Williamdum 06.08.2022 13:14

https://medrxfast.com/# discount prescription drugs [url=https://medrxfast.com/#]ed meds online canada[/url] best non prescription ed pills

DustinArriz 07.08.2022 07:10

https://medrxfast.com/# ed meds online without doctor prescription

DarnellSaw 07.08.2022 10:27

canadian drug pharmacy <a href=" https://medrxfast.com/# ">canada ed drugs</a>

DavidPut 07.08.2022 22:12

[url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs without prior prescription[/url] pet antibiotics without vet prescription

DustinArriz 08.08.2022 11:07

https://medrxfast.com/# legal to buy prescription drugs from canada

DarnellSaw 08.08.2022 15:35

buy canadian drugs <a href=" https://medrxfast.com/# ">prescription drugs online without</a>

DavidPut 09.08.2022 11:36

[url=https://medrxfast.com/#]buy prescription drugs from canada[/url] prescription drugs

DustinArriz 09.08.2022 14:27

https://medrxfast.com/# ed drugs online from canada

DarnellSaw 09.08.2022 20:21

prescription drugs online <a href=" https://medrxfast.com/# ">anti fungal pills without prescription</a>

Darrellpef 10.08.2022 21:43

ed meds online without doctor prescription <a href=" https://medrxfast.com/# ">prescription drugs canada buy online</a> https://medrxfast.com/# buy prescription drugs without doctor

DavidPut 11.08.2022 00:40

[url=https://medrxfast.com/#]the canadian drugstore[/url] buy cheap prescription drugs online

DustinArriz 11.08.2022 20:26

https://medrxfast.com/# prescription drugs canada buy online

DarnellSaw 12.08.2022 05:32

canadian drug pharmacy <a href=" https://medrxfast.com/# ">best online canadian pharmacy</a>

DavidPut 12.08.2022 15:49

[url=https://medrxfast.com/#]how to get prescription drugs without doctor[/url] prescription drugs online without doctor

DustinArriz 12.08.2022 23:08

https://medrxfast.com/# canadian drug prices

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md