15:56:54 23.02.2024
Stiri

Pavel Filip, despre PROMISIUNILE făcute de candidații la alegerile prezidențiale: „Oamenii sunt realiști și înțeleg că doar prin promisiuni nu se rezolvă problemele din țară”

Actualitate 16.10.2020 12:26 Vizualizări1313 Autor: Ziarul National
Pavel Filip, despre PROMISIUNILE făcute de candidații la alegerile prezidențiale: „Oamenii sunt realiști și înțeleg că doar prin promisiuni nu se rezolvă problemele din țară”


Partidul Democrat (PD) nu are candidat la alegerile prezidențiale, însă a demarat campania o „Altfel de politică”, în cadrul căreia conducerea formațiunii discută cu membri și susținătorii săi. Astfel, moldovenii sunt mai mult preocupați de ce se va întâmpla după alegerile prezidențiale, decât de promisiunile făcute de candidații înscriși în cursă, a declarat liderul PD, Pavel Filip, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Potrivit lui Filip, cetățenii R. Moldova nu mai cred în promisiunile făcute în campanie, dar așteaptă soluții reale pentru rezolvarea problemelor existente.

„Un lucru pe care îl aud de la oameni în teritoriu nu sunt însăși aceste alegeri. Ele contează pentru candidați, iar oamenii sunt preocupați mai mult după aceste alegeri. Vedem mai multe declarații, multe promisiuni, dar oamenii sunt realiști și înțeleg că doar prin promisiuni nu se rezolvă problemele în țară.

Îngrijorarea cea mare a oamenilor, din ceea ce discutăm noi în teritoriu, este ce va fi în noiembrie. Ei vor stabilitate, politicienii să fie uniți în jurul lucrurilor care să rezolve problemele oamenilor”, a precizat Pavel Filip.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md