22:18:41 21.08.2019
 
Stiri

O înregistrare cu Michael Jackson a ajuns publică și virală după moartea sa. Cântărețul e întrebat dacă este pedofil și are niște reacții de neînțeles

Monden 07.02.2019 07:30 Vizualizări1676 Autor: Ziarul National
O înregistrare cu Michael Jackson a ajuns publică și virală după moartea sa. Cântărețul e întrebat dacă este pedofil și are niște reacții de neînțeles

În iunie 2009, lumea rămânea fără un rege: Michael Jackson. Lăsând la o parte pierderea pentru întregul glob și pentru muzică, în general, pentru că geniul lui Michael Jackson nu poate fi pus la îndoială, plecarea sa lasă câteva întrebări fără răspuns.

De-a lungul vremii au existat zvonuri potrivit cărora Michael Jackson ar fi avut mai mult decât simpatie pentru copii. S-a spus chiar că ar fi abuzat trei copii la ferma sa, Nerverland. La un moment dat, nici avocații lui nu mai știau ce să creadă.

Un astfel de moment, în care Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 37 de ani, este confruntat cu acuzațiile, a devenit acum public. Pe trei casete VHS, Michael Jackson este înregistrat răspunzând întrebărilor unor avocați.

Numai că imaginile ne dezvăluie un Michael Jackson pe care nu l-am cunoscut. Întrebat punctual dacă este pedofil și dacă a avut relații intime cu cei trei băieți, Macaulay Culkin, Jordan Chandler și Brett Barnes, artistul ia pe rând o față îngrozită, de parcă ar fi prima oară când aude acuzațiile, după care cască, râde cu hohote, fără motiv, se întinde, părând că tratează întregul subiect nu doar superficial, dar chiar în râs.

În ciuda faptului că avea foarte multe operații estetice, chipul său e extrem de mobil și poate aborda o suită întreagă de expresii faciale.

Apoi, pe nepusă masă, începe să recite versete din Biblie și spune că nu a fost niciodată înțeles.

La un moment dat pur și simplu testează microfonul și se plânge că aerul condiționat nu funcționează optim, nerealizând parcă gravitatea acuzațiilor.

Styarul din ”Singur acasă”, Macaulay Culkin, a negat întotdeauna că starul l-ar fi abuizat sexual. La fel a procedat și Brett Barnes. Nu însă și Jordan Chandler, despre care nu se mai știe nimic de când Michael Jackson i-a dat 20 de milioane de dolari, în anii 90.

Vedeți VIDEO AICI.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md