12:28:13 27.02.2021
 
Stiri

NOROC // Un bărbat din Cantemir a fost ÎMPUȘCAT de șapte ori, dar medicii i-au extras cinci gloanțe din corp și au reușit să-l SALVEZE: „Mă așteaptă acasă soția și cei trei copii”

Social 13.12.2018 14:19 Vizualizări2220 Autor: Ziarul National
NOROC // Un bărbat din Cantemir a fost ÎMPUȘCAT de șapte ori, dar medicii i-au extras cinci gloanțe din corp și au reușit să-l SALVEZE: „Mă așteaptă acasă soția și cei trei copii”


Nenorocirea prin care a trecut la finele lunii noiembrie curent și ceea ce a urmat l-a făcut să declare că s-a născut, cu adevărat, a doua oară.

Un bărbat de 42 de ani din raionul Cantemir, tată a trei copii, a fost împușcat de șapte ori, iar pe 22 noiembrie curent a fost transportat în stare gravă de către Seviciului medical de urgență AVIASAN la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Medicii de aici l-au supus mai multor intervenții chirurgicale sub ghidare radiologică și i-au extras cinci gloanțe din corp - două situate lombar pe stânga în țesuturile moi, alte două situate cervical pe stânga și un glonț situat în mediastin pe stânga.

Alte două gloanțe au atins tangențial corpul pacientului.

Chirurgii care l-au operat pe bărbat susțin că intervenția a fost complicată, deoarece gloanțele aflate în țesuturile moi sunt foarte greu de depistat. Norocul bărbatului a fost că glonțul din mediastin a trecut printre niște vase magistrale fară a le provoca leziuni, fapt datorită căruia pacientul a rămas în viață.


Gloanțele extrase de medici din corpul bărbatului

„Această întâmplare a fost o lecție pentru mine. Am supravețuit datorită norocului pe care îl am și a medicilor din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, care au reuțit să îndepărteze toate gloanțele din corpul meu. Mă așteaptă acasă soția și cei trei copii, pentru care voi trăi tot restul vieții și voi ști că ei sunt cele mai dragi persoane. Cu ajutorul Celui de Sus mă voi face bine și voi avea grijă și în continuare de sănătatea mea. Mulțumesc celor care îmi sunt aproape în aceste momente dificile pentru mine și familia mea”, le-a spus bărbatul medicilor, care au mers să-l viziteze.

Actualmente, starea de sănătate a pacientului este stabilă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Voila 14.12.2018 21:09

Din mai multe cazuri auzite până acum am tras concluzia că Spitalul Clinic Republican poate fi prescurtat prin Abatorul.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md