02:06:55 08.10.2022
Stiri

Nicolae Negru, despre zăngănitul armelor NUCLEARE și riscurile pentru R. Moldova: „Mobilizarea „parțială” e o recunoaștere a faptului că Rusia e pe cale să sufere o ÎNFRÂNGERE epocală. Rușii ar trebui să-l interneze pe Putin la casa de nebuni”

Actualitate 21.09.2022 13:53 Vizualizări2374 Autor: Ziarul National
Nicolae Negru, despre zăngănitul armelor NUCLEARE și riscurile pentru R. Moldova: „Mobilizarea „parțială” e o recunoaștere a faptului că Rusia e pe cale să sufere o ÎNFRÂNGERE epocală. Rușii ar trebui să-l interneze pe Putin la casa de nebuni”


Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a pierdut orice șansă de a mai câștiga războiul declanșat împotriva Ucrainei, iar decizia de a semna decretul privind „o mobilizare parțială” e o recunoaștere indirectă a faptului că Rusia e pe cale de a suferi o înfrângere epocală. Astfel, rușii ar trebui să ia măsuri urgente în ceea ce-l privește pe Vladimir Putin, pentru a-l împiedica să folosească armele nucleare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru.

„Mobilizarea „parțială” e o recunoaștere indirectă a faptului că Rusia e pe cale de a suferi o înfrângere epocală, că nu poate învinge rezistența armată a Ucrainei. Cuvântul „parțială” e o încercare de a îndulci puțin pilula pentru cetățenii Rusiei, nimic din textul decretului nu împiedică efectuarea unei mobilizări generale. Rușii reacționează deja, căutând intensiv pe Internet informația privind modalitatea de a pleca din țară”, a menționat editorialistul nostru.

Nicolae Negru amintește de incoerența lui Putin în războiul declanșat împotriva Ucrainei.

„Deși la începutul războiului Putin declara că Rusia nu intenționează să ocupe teritorii ucrainene, acum el amenință cu arma nucleară pe cei care îl vor împiedica să facă acest lucru. Pseudo-referendumurile pe care le-a anunțat în teritoriile deja ocupate, din care s-a refugiat o bună parte din populație, îi vor servi drept pretext de a le include în componența Rusiei și a-i acuza pe ucraineni, care nu vor renunța la ele și vor continua ofensiva armată, că amenință și pun în pericol „integritatea teritorială” a Rusiei. Conform doctrinei militare ruse, Moscova poate folosi în asemenea cazuri arma nucleară. E ca și cum un cetățean și-ar însuși prin furt o parte din proprietatea vecinului său și l-ar amenința cu bomba nucleară dacă ar încerca să le recupereze. E banditism statal, o întoarcere în secolul 18-19, cu diferența că atunci nu existau arme nucleare”, precizează Nicolae Negru.

Sursa citată subliniază că „acest zângănit de arme, inclusiv nucleare, fără precedent”, e îngrijorător pentru toți vecinii Rusiei.

„Iar R. Moldova aflată în calea tancurilor rusești trebuie să se îngrijoreze în primul rând și să ia măsuri suplimentare de securitate. Dacă Rusia va folosi bombe atomice în Ucraina, populația R. Moldova nu are cum să evite efectul catastrofal al acestora. Dreptatea e de partea Ucrainei, ea va fi ajutată de comunitatea internațională, Rusia va fi izolată, economic, militar și politic, Putin nu poate, nu are cum câștiga războiul, dar poate nimici zeci de milioane de oameni, inclusiv ruși. Rușii ar trebui să-l izoleze și să-l interneze la casa de nebuni”, a conchis Nicolae Negru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


BUREBISTA 21.09.2022 14:37

Domnule Negru, corectă analiza în ceea ce îi privește pe ruși. Dumneavoastră totuși trăiți în RM? Sigur? Aceea în care și acum sunt tancurile RUSEȘTI pe piedestral împotriva Europei? Aceea în care un hoț dovedit (șor) face proteste plătite din banii furați și nimeni n-are ce să zică (vorba cântecului lui Pavel Stratan)? Aceea în care o minoritate rusificată face acțiuni numai în răspăr cu guvernarea și nimeni nu îndrăznește să ia nicio măsură? Aceea în care mulți aprobă mișcarea „politicienilor” ce s-au dus la maskva chipurile să ceară gaz mai ieftin? Într-o asemenea „țară” de proști și de prostiți nu se pune domnule problema armelor nucleare rusești și al efectului acestora asupra populației. Acolo se gândește: ci ghini era în cccp cî pîinea era 2 capeici, poati vin din nou rușii șî o sî șii tăt așa.

Eden 21.09.2022 14:54

Фильм: Фильмы; Videos.. Открыто смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно фильмы. Смотреть онлайн фильм бесплатно - смотреть онлайн в hd 720p качестве видео.

Ilie 21.09.2022 17:54

Asta-i cantecul de lebada al Rusiei. Ultima reduta aruncata in lupta inaintea disparitiei ca stat. Asa se intampla daca o natiune decide sa se apuce de oligarhie si sa-si bata joc de ce-o lasat Dumnezeu atunci nu merita sa stea pe pamantul acestuia. Asta-i cea mai buna dovada ca Rusia este un stat expirat care a pierdut la orice capitol competitia cu lumea civilizata a Occidentului. Cat despe Putin si clica acestuia de vreo 30-40 de apropiati lucrurile vor fi foarte simple tip soarta fascistilor de la razboiul 2 mondial (Nuremberg). Mai complicat si mult mai greu va fi pentru rusii de rand sa vada statul lor terminat si rupt datorita unui dement pe care nu au avut curajul sa-l termine la timp.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.10.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // O obsesie colectivă ...

03.10.2022 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin ca Dodon

30.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Finanțează Guvernul ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md