07:01:33 26.01.2022
Stiri

Modalitatea prin care poți afla rețelele GRATUITE de Wi-Fi de pe aeroporturi, dar și PAROLELE. Vezi AICI informații despre rețelele din 350 de aeroporturi ale lumii

Actualitate 17.09.2021 09:29 Vizualizări1183 Autor: Ziarul National
Modalitatea prin care poți afla rețelele GRATUITE de Wi-Fi de pe aeroporturi, dar și PAROLELE. Vezi AICI informații despre rețelele din 350 de aeroporturi ale lumii


Persoanele care călătoresc cu avionul și care vor să-și cruțe traficul de date de pe telenul mobil în timp ce așteaptă prin aeroporturi au la dispoziție mai multe aplicații în care sunt trecute o parte dintre rețelele gratuite de wi-fi de pe aeroporturile lumii și parolele cu care te poți conecta la ele.

Informațiile din acest gen de aplicații sunt înscrise de către utilizatori, astfel, datele sunt updatate continuu prin introducerea de noi parole fix de cei care o folosesc, pe modelul Waze. O astfel de aplicație, WiFox, are informații despre rețelele din 350 de aeroporturi ale lumii.

Utilizatorii pot folosi aplicația în modul hartă, unde pot selecta fiecare Wi-Fi care apare. De acolo pot copia parola de acces, conform descrierii aplicației. Harta cu parolele de pe aeroporturi De asemenea, utilizatorii pot adăuga noi hotspot-uri de pe aeroporturi. Acestea sunt trimise către foXnoMad, dezvoltatorul aplicației, pentru verificare și aprobare. După ce primesc undă verde, rețelele nou-adăugate apar pe hartă pentru ceilalți utilizatori.

Dezvoltatorul spune că aplicația WiFox este updatată continuu de către turiști, piloți și alți utilizatori. Aceștia trimit datele fie în aplicație, fie pe site, fie către conturile de Facebook și Twitter ale dezvoltatorului. De asemenea, WiFox susține că protejează utilizatorii care stau pe rețelele Wi-Fi gratuit prezentându-le numele exact al acestora, astfel încât să nu intre pe rețele-capcană sau malițioase, scrie libertatea.ro.

Aceasta nu este singura aplicație de acest gen. În magazinele online se mai găsesc aplicații similare, precum , WiFly, WIFI Passwords From Airports, WiFi Map, Free Internet Wifi Connect etc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.01.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Comunitatea identitară

21.01.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anunț de război „hib...

17.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Frăție” cu forța

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md