01:10:31 08.10.2022
Stiri

Mobilizarea parţială anunțată de Putin ALUNGĂ cetățenii R. Moldova din Rusia: MAEIE a dispus prelungirea programului de muncă de la Ambasada noastră la Moscova din cauza creșterii considerabile a cererilor pentru perfectarea titlurilor de călătorie

Actualitate 23.09.2022 19:55 Vizualizări2827 Autor: Ziarul National
Mobilizarea parţială anunțată de Putin ALUNGĂ cetățenii R. Moldova din Rusia: MAEIE a dispus prelungirea programului de muncă de la Ambasada noastră la Moscova din cauza creșterii considerabile a cererilor pentru perfectarea titlurilor de călătorie


Misiunea diplomatică a R. Moldova la Moscova atestă o "creștere considerabilă" a numărului de cereri pentru perfectarea titlurilor de călătorie, după anunţul făcut de liderul rus Vladimir Putin privind mobilizarea "parţială" a bărbaţilor pentru războiul împotriva Ucrainei.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) susţine că a dispus prelungirea programului de activitate la secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă şi în zilele de weekend.

"Astfel, toți cetățenii care solicită ajutor pentru perfectarea titlurilor de călătorie se pot adresa ambasadei. Autoritățile examinează și posibilitatea redistribuirii personalului diplomatic pentru activități consulare în cazul menținerii cererii sporite din partea cetățenilor republicii noastre", se arată în comunicatul MAEIE.

Aceeași sursă precizează că titlul de călătorie poate fi folosit o singură dată pentru a reveni în R. Moldova, dacă ați pierdut, a expirat sau vi s-a furat pașaportul.

Pentru perfectarea acestuia, puteți merge pe str. Rojdestvenka, 7, 107031, Moscova.
Tel.: + 74957907546
E-mail: consul.moscova@mfa.gov.md
Web: rusia.mfa.gov.md.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


miticu mitica 23.09.2022 20:39

Si odata cu intoarcerea "rusilor" si sa dea Dumnezeu sa se intoarca cu totii nu vor mai fi posibile fraude la alegerile la sectiile din Rusia. Incurajez toti moldovenii, indiferent de nationalitate si viziune politica sa aplice pentru pasapoarte occidentale. Iar cel mai tare si cel mai tare indemn guvernul RM sa negocieze cu România sa deschida o linie speciala de cetatenie pentru gagauji sa inlature focarul activist rusesc. Cand in RM 60% din cetatenii tarii vor avea o nationalitate occidentala, atunci UE nu va mai putea negocia strans pentru ca are deja cetatenii majoritari care sunt cetatenii ei si atunci va deschide nu negocieri cu noi la exterior ci suport in cadrul Uniunii. Cred ca mana aceea de gaguzi poate fi foarte rapid naturalizata de catre România si o poate incuraja cu scoli si locuri de munca in judetele limitrofe precum Galatiul si Braila.

Benny 25.09.2022 01:06

2022, Россия. Смотреть онлайн.. По ссылке смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно фильмы. Бесплатные онлайн-сервисы с сериалами

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.10.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // O obsesie colectivă ...

03.10.2022 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin ca Dodon

30.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Finanțează Guvernul ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md