04:01:09 12.08.2020
 
Stiri

Mirabela Dauer, despre motivul pentru care și-a schimbat religia: „Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat”

Monden 01.07.2020 20:00 Vizualizări1120 Autor: Ziarul National
Mirabela Dauer, despre motivul pentru care și-a schimbat religia: „Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat”


Mirabela Dauer a decis, cu mai mulți ani în urmă, să își schimbe religia. În tinerețe, își dorea să ia calea credinței și să devină măicuță. Artista este de oricine evreiască, dar a trecut la ortodoxism în anul 1996, pe când avea vârsta de 49 de ani.

Mirabela Dauer a afirmat că a luat această decizie și gândindu-se la momentul în care va părăsi această lume pentru că toată familia ei este în Israel, iar prietenii ei de aici sunt ortodocşi. De asemenea, artista merge în biserică de când se știe.

Mirabela Dauer a vorbit despre motivul care a stat în spatele deciziei ei de a trece la ortodoxism, ea fiind de origine evreiască, potrivit Adevărul.

În anii tinerii, a vrut să ia calea credinței și să devină măicuță, însă a fost sfătuită să se gândească foarte bine la această alegere pentru că este una de o importanță majoră. Până la umră, artista a alea totuși muzica şi s-a botezat, în anul 1996, în religia creştin ortodoxă, renunțând a îmbrăca haina de măicuță. Mirabela Dauer avea 49 de ani atunci când a trecut la otodoxism.

Mirabela Dauer a povestit despre de ce a ales să renunțe la religia ei în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, de pe Pro TV. Aceasta a mărturisit că a luat în calcul momentul în care va părăsi această lume definitiv, gândindu-se că toată familia ei se află în Israel și nu ar avea cine să o ducă pe ea în acolo.

„Eu sunt evreică, după părinţii mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni. Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coşciug şi m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo. Cine mă îngroapă pe mine aici? Toţi prietenii mei sunt ortodocşi”, a povestit aceasta pentru „Vorbeste lumea”.

De asemenea, Mirabela Dauer a afirmat că acesta nu a fost singurul motiv pentru care a trecut la otodoxism. Aceasta a spus că de când se știe merge în biserică și că își dorea să își facă semnul crucii. Familia acesteia nu s-a arătat revoltată în fața deciziei artistei de a renunța la religia originală.

„Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii. De mică am fost înţeleaptă şi nu am făcut lucruri rele şi nu îmi făceam cruce, dar acum pot. Îmi doream să îmi fac semnul crucii. Familia mea, care este în Israel, este foarte înţeleaptă. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a supărat. M-am unit cu acelaşi Dumnezeu. M-am ortodoxit“, a spus Mirabela Dauer, în emisiunea „Vorbeşte lumea“.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md