12:10:27 05.02.2023
Stiri

Ministrul de Externe al României despre decizia UE de a acorda 600 de MILIOANE de euro R. Moldova: „Un gest de SUSȚINERE și o dovadă a solidarității UE cu cetățenii R. Moldova”

Actualitate 03.06.2021 09:48 Vizualizări1011 Autor: Ziarul National
Ministrul de Externe al României despre decizia UE de a acorda 600 de MILIOANE de euro R. Moldova: „Un gest de SUSȚINERE și o dovadă a solidarității UE cu cetățenii R. Moldova”


Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a salutat planul Comisiei Europene de redresare economică a Republica Moldova și afirmă că acesta reprezintă o dovadă solidă a solidarității Uniunii Europene cu cetățenii R.Moldova

„Salut anunțul Comisiei Europene privind Planul de redresare economică pentru Republica Moldova. Acesta este un gest de susținere față de reformele din R. Moldova, un pas important pentru redresarea socio-economică pe termen lung și o dovadă solidă a solidarității UE cu cetățenii Republicii Moldova”, a menționat Bogdan Aurescu pe Twitter.

CITIȚI și Maia Sandu, despre AJUTORUL de 600 de milioane de euro anunțat de UE: „Fondurile vor fi oferite în baza unor condiționalități stricte convenite de Uniunea Europeană și R. Moldova”

Comisia Europeană a aprobat miercuri, 2 iunie, un plan de recuperare economică pentru Republica Moldova în valoare de 600 de milioane de euro, pentru următorii trei ani. Banii vor fi oferiți sub formă de granturi, asistență macro-financiară și investiții.

Planul de redresare economică pentru R. Moldova se va axa pe cinci piloni: managementul finanțelor publice și guvernanță economică; economie competitivă, comerț și ÎMM-uri; infrastructură; educație și angajare pe piața muncii; și reforma statului de drept și a justiției.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.02.2023 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fiindcă Putin se tem...

01.02.2023 09:13 Cazimir Țino Cazimir Țino // Republica Moldova înt...

30.01.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Strategia reintegrării

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md